Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Març 03, 2019, 08:50:32 am

Títol: Convoquen la primera audiència pública ciutadana a Montgat
Publicat per: Admin en Març 03, 2019, 08:50:32 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/febrer_2019/AudPub.jpg)L’Ajuntament de Montgat celebrarà el pròxim 18 de març la primera audiència pública ciutadana del municipi.

Els veïns i veïnes de Montgat podran participar-hi en nom propi o en representació d’entitats, associacions o col·lectius del poble, sempre que sol·licitin la intervenció a l’Ajuntament.

Les persones que vulguin proposar temes per tractar-los poden presentar les seves propostes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o de manera electrònica a través de la pàgina web municipal. Dos dies abans de la data de l’audiència es publicarà al Tauler d’Edictes l’ordre del dia amb els temes que es tractaran a l’audiència.

Les sol·licituds d’intervencions de la ciutadania s’avaluaran tenint en compte que el nombre màxim de sol·licituds d’intervenció en una audiència pública és de vuit i que la concreció de la pregunta ha de ser d’un assumpte de competència municipal, entre altres condicions que s’especifiquen al reglament de participació ciutadana de l’Ajuntament de Montgat./Lnia Nord