Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Abril 04, 2013, 08:16:25 am »

Montgat ja té cursa pròpia oficial. El diumenge 14 d’abril, a les 9.30h, naixerà la BH6.2 Montgat, de 10 km. El nom de la cursa fa referència a la distància del recorregut que, expressat en milles, correspon a aquesta xifra (6.2).

El punt de partida d’aquesta iniciativa tindrà lloc a la Plaça de les Mallorquines i el punt d’arribada serà també el mateix, com si es tractés d’una cursa cíclica. El circuit, que es caracteritza per ser pla i ràpid, ja té obertes les seves portes per realitzar les inscripcions. Aquestes tindran la seva data límit el 7 d’abril.

Però vull destacar dues coses especialment positives d’aquesta idea. Una d’elles és la participació de dos grups que considero força importants: l’organització Projecte Home i Voluntaris per Montgat. Projecte Home, a més, disposa de diverses inscripcions gratuïtes, que participaran amb una samarreta on s’hi podrà llegir: “CORRO PER A LES ADDICCIONS”. L’objectiu d’això és conscienciar a la gent del perill de l’abús de les drogues. Un grup de persones en tractament també formaran part de la cursa. L’esport és un fenomen determinant per la salut i em sembla brillant practicar-ho amb un rerefons tan responsable i positiu.

L’altra aspecte, més atractiu, pot ser, és que la cursa reserva també un premi pel darrer participant. A la prova, hi podran contribuir tot tipus de persones, sense cap limitació, i, més enllà de les recompenses que estem acostumem a veure, les dirigides als tres primers classificats, també n’hi ha una per l’esforç i per la humilitat d’aquell que s’hagi atrevit a creuar la línia sense ningú que el persegueixi.

L’esport és vida. Contribueix a equilibrar el nostre estat físic i beneficia les nostres actituds. És un hàbit ric, innocent i natural i, a més, potencia l’harmonia i les relacions socials. Tothom al carrer i en marxa!/TOTBADALONA

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal