Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 03, 2020, 07:50:16 am

Títol: Demarcació de Costes de l’Estat ha començat a actuar a les platges de Montgat
Publicat per: Admin en Juliol 03, 2020, 07:50:16 am
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2020/07/21933_cat_ADAPTA_640_403.jpeg)Demarcació de Costes ha començat els treballs de consolidació de l’escullera a la platja de Can Tano.

 Durant tot el dia un vaixell draga està portant sorra que extreu del port de Premià de Mar fins a la platja de Montgat. L’actuació s’està realitzant a la zona de la platja compresa entre la Riera d’en Font  i l’estació de Montgat Nord.  Paral·lelament, diverses màquines treballen des de la sorra recol·locant les pedres de l’escullera per consolidar el Passeig de Mar, i poder actuar sobre les diverses infraestructures, rampes i escales, que connecten el passeig i la platja, molt malmeses o destruïdes pels efectes del temporal Glòria.

Les obres de reparació per urgència dels danys produïts pel temporal Glòria i les llevantades posteriors, les està executant Demarcació de Costes a Catalunya. La previsió inicial era que les obres comencessin al mes de març però l’impacte de la COVID-19  va  obligar al Ministeri a  suspendre totes les obres públiques durant l’estat d’alarma i a ajornar les obres a tot el litoral./Tot Badalona