Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Febrer 25, 2021, 08:27:45 am

Títol: El cas del regidor “trànsfuga”, punt calent del Ple de febrer a Montgat
Publicat per: Admin en Febrer 25, 2021, 08:27:45 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/febrer_2021/Ajuntament-Montgat.jpg)La polèmica pel possible cas de “transfuguisme” a l’Ajuntament de Montgat tornarà a primera línia en aquest Ple de febrer.

En la sessió que se celebrarà de manera telemàtica aquest dijous, els grups municipals d’ERC i dels comuns portaran a votació una moció en rebuig al transfuguisme com una pràctica de “corrupció política”.

Cal recordar que els republicans ja van demanar el passat desembre a l’alcalde Andreu Absil que deixés “sense efecte” les atribucions com a membre del govern que es van fer en favor de l’exregidor de Ciutadans i actualment no adscrit, Luís Antonio Fariña, en compliment de la sentència del Suprem que impedeix que els “trànsfugues” assumeixin càrrecs o percebin retribucions que impliquin “millores personals, polítiques o econòmiques”.

En el Ple de febrer també es portarà a aprovació una modificació pressupostària i dues mocions en suport a l’amnistia dels presos i en defensa de la llibertat d’expressió artística.


ERC Montgat demana invalidar les atribucions com a membre de govern del regidor "trànsfuga"
 (ftp://ERC Montgat demana invalidar les atribucions com a membre de govern del regidor "trànsfuga")