Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: D'agost 10, 2022, 05:36:43 p. m. »

Aquest inici d’agost, l’Ajuntament de Montgat ha realitzat una nova inspecció tècnica amb un informe desfavorable a l’obertura per incompliment de requeriments de seguretat i salut pública.

Després del tancament cautelar del Club de Tennis Turó del Mar del passat 26 de juliol, l’Ajuntament de Montgat ha mantingut diverses reunions amb els responsables de la instal·lació amb l’objectiu de regularitzar el compliment de les normatives que incomplien i poder obrir les instal·lacions esportives el més aviat possible.

Per tal d’agilitzar el procés el passat 1 d’agost es va realitzar una inspecció per part dels tècnics municipals i s’ha observat que el Club continua sense complir amb les normatives de seguretat i salut pública que li són d’aplicació, fet que ha motivat un nou informe desfavorable per part dels tècnics municipals. Mentre no es solventin els requeriments de seguretat i salut pública requerits pels tècnics municipals les instal·lacions del Club continuaran tancades de manera cautelar./Tot Badalona
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal