Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Setembre 06, 2019, 08:21:23 am

Títol: El desembarcament de 1705 torna un any més a Montgat
Publicat per: Admin en Setembre 06, 2019, 08:21:23 am
El mes de setembre a Montgat ja és sinònim de desembarcament de 1705.

(http://www.montgat.cat/img/720-0-ESCALA/l705_mgt.jpg)
L’Ajuntament impulsa la setena edició d’aquests actes commemoratius, que tindran lloc el 10 de setembre amb la recreació del campament dels Miquelets i del desembarcament.

A un quart de nou del vespre hi haurà un concert de rock amb Natural Thing, i mitja hora més tard començarà la recreació del desembarcament, amb l’arribada d’embarcacions i nedadors. A continuació actuaran els Miquelets de Badalona, els Tabalers de Montgat i els Bufons del Toc.
L’espectacle continuarà amb la representació teatral de la història del desembarcament, a càrrec de l’Agrupació Artística del Casal Tiana i del Centre Recreatiu i Cultural de Montgat. Per acabar es projectarà un mapping de cloenda de l’esdeveniment amb la participació dels Miquelets.

(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/setembre_2019/DesembMg.jpg)

Per altra banda, tant el dia 10 de setembre com el matí de la Diada se celebrarà una fira artesana al parc de les Moreres./Linea Nord