Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Maig 25, 2018, 08:14:23 am

Títol: El juny arriba a Montgat amb festivals de música i circ
Publicat per: Admin en Maig 25, 2018, 08:14:23 am
(https://comunicacio21.cat/images/linianord-barcelonesnord/noticies/maig_2018/Panor.jpg)El Panoràmic és un dels espais del CurtCirKit i el Telefèric. Foto: Panoràmic

Arriba el juny i Montgat es converteix en l’escenari perfecte per acollir diversos festivals culturals.

A partir de la setmana que ve es posa en marxa la 18a edició del CurtCircKit, durant la qual es programen espectacles de companyies de circ a diferents espais públics i tallers de clown i malabars per als alumnes de les escoles públiques.

Entre els actes més destacats hi ha el taller de circ, que divendres a la tarda s’impartirà a la plaça del Mercat. Quan acabi, es representarà l’espectacle ‘Wet floor’, una comèdia de la companyia Cris-is. Dissabte és el dia estrella. La plaça dels Segadors acollirà, durant tota la tarda, diversos espectacles d’intèrprets, acròbates i clowns. A partir de les deu de la nit, al pavelló municipal, hi haurà l’esperada Re-Gala de circ, amb deu números de deu companyies diferents. Cada número s’especialitza en una art escènica diferent dins el món del circ.

El festival acabarà diumenge amb dos espectacles i un concert de cloenda al bar Panoràmic.

EL TELEFÈRIC S’ESTRENA

Enguany, al juny s’hi suma una altra cita. Arriba la primera edició del Telefèric, un festival de música del 8 al 23 de juny a Badalona i Montgat, on hi ha un dels tres escenaris. Entre els artistes que passaran pel Panoràmic hi ha Mazoni, que tocarà sol, i The New Raemon.

Als altres dos escenaris, situats a Badalona, hi tocaran artistes com Sidonie, Mishima, Joan Miquel Oliver, Pau Riba, Fundación Toni Manero i Miqui Puig Dj’s.
/ Linea nord