Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Agost 04, 2020, 08:29:53 am

Títol: El Parc de la Riera d’en Font de Montgat ja és obert al públic
Publicat per: Admin en Agost 04, 2020, 08:29:53 am
(https://laclau.cat/wp-content/uploads/2020/08/Parc-riera-den-Font-Montgat.jpeg)
El passat divendres representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Montgat i de les entitats del poble van inaugurar la remodelació del Parc de la Riera d’en Font, en un acte molt senzill i amb un aforament reduït a causa de les limitacions sanitàries per la COVID-19.


 Des de principis d’agost el Parc ja és obert al públic. Si aneu a visitar-lo hi trobareu un ampli espai de jocs infantils, àrees de relaxació i un gran espai recuperat per a ús públic situat al fons del parc que combina l’ús esportiu amb un petit amfiteatre en el que s’hi poden celebrar concerts i actes culturals de petit format per donar cabuda a 1.000 persones.  La transformació del parc, contempla espais sense barreres arquitectòniques, diversos senders, zones de descans i la creació d’una zona de jocs infantils diferenciada de la resta del parc, que s’ha integrat a través d’elements morfològics i paisatgístics. La idea és que al parc s’hi puguin realitzar activitats esportives de baixa intensitat, com ara cistelles de basquet i taules de ping pong. A més, a banda de l’entrada original al parc, el projecte ha incorporat un accés directe d’entrada i sortida a la gran explanada d’estacionament de vehicles de Montgat nord.

Les obres de parc van començar el passat 4 de desembre i han patit retards a causa de la suspensió de les obres per l’estat d’alarma. El projecte inclòs al Programa Metropolità d’actuacions de millora del paisatge natural i urbà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, tenia com a objectiu consolidar l’ús lúdic del parc i millorar-ne l’accessibilitat, i per l’altra afavorir el funcionament ecològic de la riera sense alterar el seu funcionament hidràulic. El cost total final de les obres ha estat de 415.425,86€ sense IVA./TotBBadalona