Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Abril 26, 2016, 04:42:59 pm »

El Programa Erasmus +  subvenciona formació en pastisseria per a 20 persones al mes de juliol i 8 beques per una estada de 15 dies a Itàlia al mes de setembre.
   El Programa Erasmus + és un projecte de mobilitat internacional per a la formació dels professionals i dels estudiants de la formació professional en sentit ample (inicial, ocupacional, continuada). El programa està finançat per la Comissió Europea i pel Programa Erasmus +.

Montgat s'ha adherit al Programa Erasmus + que ofereix vint places per fer un curs de 40h de formació teòrico-pràctica de pastisseria a l'Escola Gremi de Badalona de l'1 al 15 de juliol. El programa a més, ofereix la possibilitat d'obtenir una de les 8 beques d' estada de formació teòrico-pràctica a l'escola APRO FORMAZIONE a Alba (Itàlia), prevista del 3 al 18 de setembre.

La formació del Programa Erasmus + és oberta a qualsevol persona de 16 a 64 anys que estigui interessada en aquesta formació o vulgui fer una reorientació laboral.

El programa formatiu és 100% gratuït. L'estada a Itàlia és totalment subvencionada en l'allotjament, la manutenció i el curs de formació a l'escola del municipi d'Alba. 

Els únics requisits per accedir-hi són tenir interès laboral i formatiu en pastisseria, tenir entre 16 i 64 anys, i que la formació suposi una possibilitat d'inserció laboral.

Les inscripcions són obertes fins el 30 de maig a la Regidoria de Promoció econòmica trucant al telèfon 934690737 o al mail gimenezca@montgat.cat/Ayuntament
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal