Montgat.net

NotÝcies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Abril 26, 2016, 04:42:59 pm

Títol: En marxa el Programa Erasmus + a Montgat
Publicat per: Admin en Abril 26, 2016, 04:42:59 pm
(http://www.montgat.cat/img/290-180-ADAPTA/centre-cvic-les-mallorquines.jpg)El Programa Erasmus +  subvenciona formaciˇ en pastisseria per a 20 persones al mes de juliol i 8 beques per una estada de 15 dies a ItÓlia al mes de setembre.
   El Programa Erasmus + Ús un projecte de mobilitat internacional per a la formaciˇ dels professionals i dels estudiants de la formaciˇ professional en sentit ample (inicial, ocupacional, continuada). El programa estÓ finanšat per la Comissiˇ Europea i pel Programa Erasmus +.

Montgat s'ha adherit al Programa Erasmus + que ofereix vint places per fer un curs de 40h de formaciˇ te˛rico-prÓctica de pastisseria a l'Escola Gremi de Badalona de l'1 al 15 de juliol. El programa a mÚs, ofereix la possibilitat d'obtenir una de les 8 beques d' estada de formaciˇ te˛rico-prÓctica a l'escola APRO FORMAZIONE a Alba (ItÓlia), prevista del 3 al 18 de setembre.

La formaciˇ del Programa Erasmus + Ús oberta a qualsevol persona de 16 a 64 anys que estigui interessada en aquesta formaciˇ o vulgui fer una reorientaciˇ laboral.

El programa formatiu Ús 100% gratu´t. L'estada a ItÓlia Ús totalment subvencionada en l'allotjament, la manutenciˇ i el curs de formaciˇ a l'escola del municipi d'Alba. 

Els ˙nics requisits per accedir-hi sˇn tenir interŔs laboral i formatiu en pastisseria, tenir entre 16 i 64 anys, i que la formaciˇ suposi una possibilitat d'inserciˇ laboral.

Les inscripcions sˇn obertes fins el 30 de maig a la Regidoria de Promociˇ econ˛mica trucant al telŔfon 934690737 o al mail gimenezca@montgat.cat/Ayuntament