Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 08, 2020, 05:49:12 pm

Títol: En marxa les obres d’adequació de les platges tancades de Montgat
Publicat per: Admin en Juliol 08, 2020, 05:49:12 pm
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/juliol_2020/ObresPlatMont.jpg)La Demarcació de Costes a Catalunya ha iniciat les obres d’adequació de les platges de Montgat, que havien resultat molt malmeses o “destruïdes” pel pas del temporal Glòria pel litoral del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, els treballs de consolidació de l’escullera de la platja de Can Tano ja han començat gràcies al suport d’un vaixell draga, que transporta sorra que extreu del port del Masnou fins a una zona compresa entre la Riera d’en Font i l’estació de Montgat Nord.

Paral·lelament, diverses màquines estan realitzant tasques a la sorra com la recol·locació de les pedres de l’escullera per consolidar el Passeig de Mar o la reparació de totes aquelles infraestructures, rampes i escales que connecten el passeig i la platja i que van resultar molt afectades pel temporal. La previsió inicial era que les obres comencessin al mes de març però l’impacte de la pandèmia va obligar el Ministeri a suspendre-les durant l’estat d’alarma./Linea Nord