Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Novembre 05, 2019, 08:50:34 am

Títol: Es renoven els ascensors de Montgat Nord
Publicat per: Admin en Novembre 05, 2019, 08:50:34 am
Fruit de les gestions realitzades des de l’Alcaldia, Rodalies de Catalunya ha informat que es renovarà completament l’ascensor de l’estació de Montgat Nord, actualment fora de servei.
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2019/11/013_Estaci%C3%B3_de_Montgat_Nord-1068x714.jpg)El tràmit per poder dur a terme l’actuació ja es troba en fase de licitació pública, i el període de presentació d’ofertes va finalitzar a finals del mes d’octubre. Un cop feta l’adjudicació d’obres, començaran els treballs per instal·lar el nou ascensor. L’execució dels treballs té una durada prevista d’aproximadament sis mesos.
 Pel que fa a l’ascensor de l’estació de Montgat, els professionals tècnics estan treballant en la reparació de les plaques electròniques i altres mecanismes que necessiten manteniment.
 En els últims mesos, s’hi han hagut de dur a terme diverses reparacions a causa del mal estat de l’ascensor. El deteriorament és causat per avaries, però també i especialment per diverses accions vandàliques que fan que els ascensors no es puguin utilitzar amb normalitat./Tot Badalona
Títol: Re:Es renoven els ascensors de Montgat Nord
Publicat per: Alberto Cana en Novembre 15, 2019, 11:16:17 pm
gracias, al fin!!!!!

oigan, ademas de mi comentario, quisiera aprovechar la oportunidad para dejarles esta información, si estas desempleado o buscas una mejor remuneración o ingresos, te dejo este link por acá https://es.gowork.com/go-fruselva-la-selva-del-camp checalo, muchas empresas llenan sus vacantes con los usuarios de esa pagina, la recomiendo, ¿que esperas?