Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Abril 26, 2019, 08:28:18 am

Títol: ICV i MES es presentaran junts com a Montgat Guanya
Publicat per: Admin en Abril 26, 2019, 08:28:18 am
Finalment, l’agrupació local d’ICV ha decidit unir forces amb MES per presentar una nova candidatura:

(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/abril_2019/MgGuanya.jpg)Jordi Abad i Montse Sanllehy formen part del govern. Foto: Twitter (@icvmontgat)

Montgat Guanya. Aquesta nova llista estarà encapçalada per l’actual portaveu de MES, Jordi Abad Planas. Als llocs 2 i 4 hi haurà, en canvi, les actuals regidores d’ICV, Emma Ros Martí i Montse Sanllehy, respectivament.

Tal com va avançar Línia Nord, els verds s’han desmarcat de Montgat en Comú, la llista encapçalada pel coordinador local d’EUiA, Daniel Fuentes Fuentes. Tot i que, en principi, ICV formava part del “grup motor” de la candidatura dels comuns, finalment aquests van abandonar-la “pel veto explícit de Podem a què ICV ocupés els llocs capdavanters”.

Des de l’agrupació local dels verds assenyalen que a Montgat Guanya també hi participen “persones independents d’esquerres” i que l’objectiu de la candidatura és “seguir treballant, des de l’experiència i la il·lusió, per un Montgat sostenible, feminista, social, ecologista i inclusiu”.

A més, Montgat Guanya vol reivindicar “la feina feta pel govern del canvi de Montgat, 2015-2019”, del qual tant Abad Planas com Ros Martí i Sanllehy en formaven part. Des d’ICV apunten que també volen millorar “allò que sigui possible des de l’experiència de quatre anys de bona feina en condicions molt difícils”.

Finalment, aquesta nova candidatura se suma a les altres set que competiran per l’Ajuntament. Montgat Guanya farà la presentació oficial de la seva llista el pròxim 5 de maig als Banys del Carme./Linea Nord

Títol: Re:ICV i MES es presentaran junts com a Montgat Guanya
Publicat per: maria en Abril 26, 2019, 09:18:51 pm
Montgat ha estado dormido en esta legislatura, no avanza en mejoras de ningún tipo. Está muy lejos de llegar al nivel de sus pueblos más cercanos.  Espero que en estas próximas elecciones, haya un buen cambio que no solo es recaudar impuestos.