Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Març 04, 2021, 08:10:05 am

Títol: Jornada de les Dones a Montgat
Publicat per: Admin en Març 04, 2021, 08:10:05 am
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2021/03/22071_cat_ESCALA_720_378.jpeg)Un any més, el 8 de Març a Montgat barrejarà reivindicació, cultura, esport i oci per visibilitzar i conscienciar sobre la situació de desigualtat que pateixen moltes dones.

Durant tot aquest mes de març es duran a terme activitats relacionades amb el Dia Internacional de les Dones, que començaran aquest 3 de març amb una xerrada online “El Congo a la butxaca” a càrrec de Glòria Martí.

El 8 de març a les 19h es farà l’acte commemoratiu a la Sala Pau Casals amb la lectura del manifest, seguida del monòleg Ens mereixem un monument, a càrrec del CRIC.

El 9 de març, al mateix espai i a la mateixa hora, hi haurà la taula rodona “Emprenedores montgatines”, per visibilitzar el talent professional al municipi, a càrrec de l’empresària i periodista Eli Vivas.

També s’han organitzat activitats relacionades amb la salut, com per exemple la xerrada “El sòl pelvià i la menopausa” (dia 11 a les 19 h, Sala Pau Casals) o el taller “Autocoñocimiento”, a càrrec de Sexeducation (dia 17 a les 19 h, Sala Pau


Casals). Per participar en les activitats caldrà reservar plaça a través del portal Entràpolis.