Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en De Juny 01, 2021, 08:18:22 a. m.

Títol: L'1 de juny s'obre el Passeig Marítim davant de l'estació de Montgat Nord
Publicat per: Admin en De Juny 01, 2021, 08:18:22 a. m.
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2021/05/IMG_0808-1.jpg)Les obres de reparació del ferm que es va esfondrar pels temporals han anat a càrrec d'ADIF i s'han allargat durant molts mesos.

Aquest dimarts 1 de juny el  Passeig Marítim que connecta Montgat amb el Masnou quedarà novament obert als pas dels vianants. La setmana passada ADIF, administració que va contractar l’execució dels treballs, va comunicar a l’Ajuntament de Montgat la finalització de l’arranjament de l’esfondrament del passeig davant de l’estació de Montgat Nord que ha suposat el tancament d’aquest durant molts mesos.

 Aquest dimarts, primera hora del matí, la Brigada municipal retirarà les tanques que prohibien el pas pel Passeig, a causa de la perillositat que suposava per l’esfondrament d’una part del sòl a causa dels temporals, i  s’obrirà novament a la ciutadania.

Durant aquesta setmana l’empresa que ha executat les obres finalitzaran alguns aspectes pendents al voltant de l’estació de Rodalies que no afectaran a la mobilitat dels vianants pel passeig.