Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Març 24, 2020, 05:45:22 pm »

L'Ajuntament distribueix les targetes moneder a les famílies beneficiàries dels ajuts de menjador escolar

Un total de 109 famílies de Montgat rebran al seu domicili les targetes moneder per comprar aliments durant els dies que s'apliquin les mesures preventives extraordinàries adoptades arran de la pandèmia del COVID-19.

A partir d'avui la Policia Local distribuirà al domicili dels nens i nenes de Montgat beneficiaris d'ajuts de menjador escolar, fins a un total de 109 famílies de Montgat, una targeta moneder que la Generalitat anirà recarregant amb l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament de les escoles.

La tarja de prepagament s'activarà l'endemà de la recepció amb un import de 40 euros corresponents a 10 dies (4 euros/dia) i té efectes retroactius des del 13 de març, data en la qual es va decretar el tancament dels centres educatius.

Les targetes facilitades pel Departament d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat volen garantir que els infants amb més necessitats socioeconòmiques poden continuar disposant de l'ajut del menjador, malgrat el tancament de les escoles. La mesura tindrà efecte mentre durin les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l'activació del Pla d'Actuació PROCICAT per malalties emergents en motiu de l'impacte del COVID-19./

Documentació
Normes d'utilització de la Targeta moneder - 106Kb - PDF / Ayuntament de Montgat
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal