Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: De Setembre 15, 2022, 11:28:48 a. m. »

Imatge de l’assemblea que va dur a terme l’oposició al juliol. Foto: ERC
La zona del barri de Les Mallorquines, antigament dedicada als usos industrials, espera una remodelació que inclou una xifra important de pisos nous.


Tot plegat ha de passar invariablement per un acord entre el govern municipal, l’oposició i la ciutadania.

Aquest darrer punt seria l’únic en què l’alcaldia i el grup local d’ERC a l’oposició semblen estar d’acord, que s’ha de parlar entre tots el futur del barri.

La base de la discòrdia té a veure més aviat amb la forma que no pas amb el fons. Els grups d’ERC, Montgat en Comú Podem i Montgat Guanya acusen de “manca d’informació i de transparència” al consistori. “Volem que el govern convoqui trobades i que ens doni informació sobre l’avantprojecte de la modificació del planejament urbanístic de les Mallorquines”, diu Rosa Funtané, regidora d’ERC i exalcaldessa. Aquest avantprojecte, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), és una mena d’esborrany, pendent de redacció final i posterior aprovació, que marca com s’haurà de transformar el barri.

Segons l’actual alcaldessa, Mercè Marín (Junts), la informació ja ha estat presentada als grups polítics de l’oposició, i demana que l’avantprojecte de modificació tiri endavant amb agilitat: “Necessitem que s’aprovi en el ple, i aleshores tots podrem dir la nostra, no només els polítics, sinó també la ciutadania”. Un dels extrems que ja es coneix sobre l’avantprojecte és la intenció d’aixecar 500 habitatges, el que podria suposar un creixement de la població del 15%. “S’ha de parlar sobre quin model de creixement volem, però en cap cas hauria de ser d’aquesta magnitud”, assegura la cap de l’oposició, Rosa Funtané./Linea Nord
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal