Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juny 30, 2020, 08:34:57 am

Títol: L’app Infoplatges incorpora dades sobre el nivell d’ocupació Badalona i Montgat
Publicat per: Admin en Juny 30, 2020, 08:34:57 am
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2020/06/dk41w1vg_15_630x420.jpeg)L’aplicació Infoplatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) incorpora aquest estiu noves dades i es podrà consultar en temps real el nivell d’ocupació de cada platja.

D’aquesta manera, els usuaris podran escollir en cada moment anar a les platges amb baixa ocupació per tal d’evitar aglomeracions i, d’aquesta manera, s’afavoreix que la població es reparteixi més al llarg de tot el litoral metropolità. L’aplicatiu recull la informació que recullen els ajuntaments de Badalona i Montgat. L’AMB recorda de la importància de respectar el distanciament social com a mesura imprescindible per evitar l’augment de contagis per coronavirus en l’etapa de represa.
A més del nivell d’ocupació, l’aplicació incorpora altra informació de les platges com el temps, l’estat del mar, els serveis i les instal·lacions, els aparcaments o els transports públics. A més, els usuaris poden comunicar qualsevol incidència sobre neteja o desperfectes. L’any 2019, l’aplicació va rebre un total de 23.000 consultes en total.