Montgat.net

NotÝcies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en De Maig 31, 2016, 07:43:44 a. m.

Títol: Les obres de la plaša de la Vila de Montgat avancen
Publicat per: Admin en De Maig 31, 2016, 07:43:44 a. m.
(http://d1abj31dnwl5uq.cloudfront.net/imatges/54/72/alta/780_0008_5472845_3f6f2c9e6c7f195c84274a8b7e0cfa28.jpg)Els operaris ja han fet el cobriment de l'aparcament que hi haurÓ al subs˛l

MARTA MEMBRIVES - MONTGAT
Les obres de construcciˇ de la plaša de la Vila de Montgat avancen a bon ritme i estÓ previst que la inauguraciˇ del nou espai es pugui fer el mes d'octubre, tal com ha confirmat l'alcaldessa montgatina, Rosa FuntanÚ. Recentment s'ha fet la cobertura del nou aparcament subterrani que s'estÓ construint al subs˛l de la futura plaša. El nou pÓrquing, que entrarÓ en funcionament quan la plaša estigui acabada, tÚ dues plantes amb capacitat per a un total de 43 vehicles i dues places estaran reservades a persones amb mobilitat redu´da. A la primera planta hi haurÓ places destinades a les persones que s'acostin a la casa de lavila a fer gestions.

L'edifici de l'ajuntament continuarÓ tancat al p˙blic mentre durin les obres de la plaša. Un cop acabades, tornaran a obrir el servei d'atenciˇ ciutadana, que ara es presta en un altre espai, i la resta de les dependŔncies municipals. A la casa de la vila tambÚ s'hi han fet obres per millorar-ne l'accessibilitat i s'hi ha instalĚlat un ascensor que facilitarÓ l'accÚs a la sala de plens, situada a la primera planta de l'edifici. Aquesta millora facilitarÓ l'accÚs als ciutadans que vulguin seguir les sessions municipals i tambÚ als assistents a les cerim˛nies de casament que s'oficien.

La nova plaša de la Vila tindrÓ una superfÝcie de 1.526,43 metres quadrats, edificats a un mateix nivell, cosa que la farÓ totalment accessible. L'espai, que s'aixecarÓ un metre sobre el nivell de la superfÝcie anterior, formarÓ un mirador amb vistes privilegiades a la mar.

El projecte de la nova plaša tÚ un cost d'1.274.905,53 euros i Ús finanšat per l'└rea Metropolitana de Barcelona (AMB). La nova plaša, molt mÚs Ómplia que l'espai que hi havia anteriorment davant l'ajuntament, vol convertir-se en el nou espai central de trobada de Montgat i estÓ concebut per poder-hi fer activitats de caire social i cultural./El Punt Avui