Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Gener 30, 2020, 05:29:31 pm

Títol: L’Institut Thalassa aposta per la mediació de conflictes
Publicat per: Admin en Gener 30, 2020, 05:29:31 pm
(https://www.eltotbadalona.cat/wp-content/uploads/2020/01/museu04-1068x641.jpg)Aquest curs escolar 2019-2020, l’Institut Thalassa de Montgat ha iniciat una formació per resoldre els conflictes que es produeixen en el dia a dia del centre a través de la mediació.

Amb l’objectiu final de millorar la convivència, un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO assisteixen a sessions formatives que els faciliten eines bàsiques per mediar en situacions de conflictes entre companys.
Aquestes sessions es duen a terme gràcies al suport de l’AFA, que ha mostrat interès per aquesta activitat i ha ajudat a finançar la formació.
 Amb la mediació, el centre pretén atendre millor els petits conflictes que es produeixen fruit de la convivència diària, principalment trobant una via de resolució a través del diàleg, el respecte i de l’empatia.
El repte d’aquests alumnes que s’han iniciat en la mediació és molt important i cal valorar l’esforç que hi dediquen. Les sessions de formació són fora de l’horari lectiu. El centre els vol agrair les seves ganes de millorar l’entorn, la implicació i l’altruisme que estan demostrant./Totbadalona