Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Març 02, 2021, 07:44:52 pm

Títol: L’oposició de Montgat recorre les atribucions al regidor “trànsfuga” per nul·les
Publicat per: Admin en Març 02, 2021, 07:44:52 pm
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/mar%C3%A7_2021/Ple-Montgat.jpg)Els grups municipals d’ERC i de Montgat en Comú Podem han presentat un recurs contra les atribucions del regidor “trànsfuga” de l’Ajuntament de Montgat per “nul·les”.

 Les formacions demanen a través d’un recurs de revisió d’ofici deixar sense efecte els nomenaments que es van fer en favor de l’excap de llista de Ciutadans i actualment no adscrit, Luís Antonio Fariña, en considerar que van en contra del criteri fixat pel Tribunal Suprem pel que fa al transfuguisme.

Aquesta acció administrativa es produeix després que l’executiu encapçalat per Andreu Absil tombés en el Ple celebrat la setmana passada la moció presentada per republicans i comuns en rebuig al transfuguisme. Aquest contundent posicionament del govern local -format pel PSC, JxCat, SOM i Fariña- ja va aixecar molta polseguera en la sessió ordinària del mes de gener, on Absil va assenyalar que no pensava actuar davant la situació denunciada per republicans i comuns.

En concret, des de l’oposició demanen la “nul·litat” dels decrets d’Alcaldia on es van atribuir els càrrecs de govern, la retirada de la remuneració i el retorn de les percepcions indegudes cobrades per l’exregidor de Ciutadans en compliment amb la sentència del Suprem que impedeix que els “trànsfugues” assumeixin càrrecs o que percebin retribucions que impliquin “millores personals, polítiques o econòmiques”./Linea Nord
Títol: Re:L’oposició de Montgat recorre les atribucions al regidor “trànsfuga” per nul·les
Publicat per: Manuel B. en Març 04, 2021, 09:43:35 am
tenemos un alcalde que da verguenza que sea tan nefasto y todo lo contrario a lo que deberia ser un alcalde