Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Febrer 05, 2019, 08:24:00 am »

L’Ajuntament de Montgat ha aprovat els projectes de millora de les voreres i l’asfaltat de la connexió entre l’avinguda del Parc i la rambla del Turó del Mar.


Per una banda, un dels projectes preveu la comunicació adaptada d’aquestes dues vies, eliminant part de la tanca vegetal per permetre comunicar la vorera de l’avinguda del Parc amb la plataforma de la rambla amb una petita rampa adequada per al pas de cadires de rodes.
 
El pas de vianants es farà elevat i es milloraran les escales de baixada de la rambla a la vorera de l’avinguda. L’actuació també millorarà la connexió per a evacuació d’aigües i s’instal·laran portes noves a la tanca de la zona infantil.

 La intervenció també dona resposta a la demanda de l’associació de veïns i veïnes del barri en el sentit d’eliminar el mobiliari de formigó que hi ha a la plaça de les Palmeres, que se substituirà per bancs perimetrals.

Finalment, el segon projecte consisteix en la reparació de l’asfalt dels trams en pendent de l’avinguda del Parc i el carrer Buenos Aires per connectar amb la rambla del Turó així com la renovació de la pintura viària./TOT
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal