Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 09, 2021, 10:49:49 am

Títol: Montgat apuja els preus de l’escola bressol municipal
Publicat per: Admin en Juliol 09, 2021, 10:49:49 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/juliol_2021/PreusEscBrM.jpg)

L’Ajuntament de Montgat ha acordat modificar els preus públics de l’escola bressol Els Montgatets i dels serveis esportius municipals. L’escola bressol municipal en una imatge d’arxiu. Foto: Els Montgatets
En la sessió ordinària del mes de juny del Ple celebrada la setmana passada, els grups van donar el seu vistiplau a la proposta de l’executiu encapçalat per Andreu Absil gràcies als vots de l’equip de govern i del regidor no adscrit i malgrat l’abstenció dels partits de l’oposició.

Amb aquesta modificació s’incrementen substancialment les tarifes tant del servei de l’escola bressol com dels esports. Des d’ERC i els comuns van justificar el seu posicionament criticant que aquesta modificació hagués estat anunciada a través de la revista municipal abans de ratificar la seva aprovació al Ple i al·legant que es tracta d’una proposta “poc treballada”.

En la sessió del mes de juny també es va aprovar inicialment el reglament del Servei d’Atenció Domiciliària i es va posar sobre la taula un possible cas d’assetjament al consistori i la necessitat d’activar el protocol pertinent./linea Nord