Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Març 16, 2019, 08:47:45 am

Títol: Montgat celebra les Jornades del Dia del Consumidor
Publicat per: Admin en Març 16, 2019, 08:47:45 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/mar%C3%A7_2019/JorCon.jpg)L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Montgat (OMIC) arriba aquest divendres al seu 10è aniversari. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Montgat ha organitzat les Jornades del Dia del Consumidor, que aquest any arriben a la seva 12a edició i que tindran lloc aquest divendres i els dies 20 i 21 de març.

Aquest divendres, la Sala Pau Casals acollirà un acte per celebrar l’aniversari de l’OMIC i donar el tret de sortida a les Jornades del Dia del Consumidor.

Aquestes jornades continuaran el 20 de març amb la Unitat Mòbil de Consum de la Diputació de Barcelona, que se situarà a la plaça de les Mallorquines, i tancaran el 21 de març al Casal de Gent Gran amb l’activitat La música en consum.

L’OMIC és un servei gratuït d’informació, ajuda i orientació que depèn de l’Ajuntament i que està obert a tota la ciutadania els dilluns i dimarts al Centre Cívic. El seu objectiu és garantir que les persones consumidores puguin exercir els seus drets bàsics./Linea Nord