Montgat.net

NotÝcies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Novembre 17, 2020, 08:25:10 am

Títol: Montgat commemora el 25N
Publicat per: Admin en Novembre 17, 2020, 08:25:10 am
(https://www.montgat.cat/img/640-403-ADAPTA/25n_banner.png)L'artista Irantzu Lekue ha creat un mural commemoratiu del 25N al camÝ Ral just davant de la plaša de la Vila, es projectaran diversos documentals i el CRIC ha preparat un mon˛leg que es projectarÓ el mateix dia 25N.

L'Ajuntament de Montgat ha programat un seguit d'actes en commemoraciˇ del Dia Internacional per a l'eliminaciˇ de la violŔncia vers les dones que es celebra el dia 25 de novembre.
Tan el dia 25 de novembre com els dies posteriors l'Ajuntament ha preparat diverses activitats de conscienciaciˇ i reflexiˇ envers aquesta xacra social.
 AixÝ, el dimecres 25 de novembre es llegirÓ el Manifest del dia Internacional a les 12 h a la plaša de la Vila, i tot seguit es presentarÓ el mural que l'artista Irantzu Lekue ha pintat de manera conjunta amb altres ve´ns i ve´nes de Montgat a la paret que hi ha al camÝ Ral just davant de l'Ajuntament.
 Tot seguit, i a travÚs de Youtube, es representarÓ en directe un mon˛leg contra la violŔncia masclista, a cÓrrec de M¬ Josep Soriano del grup de teatre del CRiC de Montgat.
 L'endemÓ, es farÓ a la Masia de Can Riera de Tiana l'espectacle Jo, Amy Plath ľ El conte de les sabates vermelles, organitzat per l'Escola d'Adults TIMË i l'Ajuntament de Tiana.
Tanmateix, el diumenge 29 de novembre es projectarÓ el documental Cachada, i el dimecres 2 de desembre es presentarÓ el documental Les resilients amb la seva directora; tots dos actes seran a la sala Pau Casals i caldrÓ inscripciˇ prŔvia.
 Finalment, la cooperativa Fil a l'Agulla farÓ una formaciˇ de perspectiva de gŔnere al personal tŔcnic i polÝtic de l'Ajuntament.
Tots els actes presencials es poden veure modificats en funciˇ de l'evoluciˇ de la pandŔmia i ser emesos en directe pel canal YouTube municipal.
 Podeu consultar la programaciˇ complerta a l'enllaš https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones.html
montgat.cat