Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Novembre 15, 2018, 11:25:26 am

Títol: Montgat i Tiana celebren el seu Correllengua conjunt
Publicat per: Admin en Novembre 15, 2018, 11:25:26 am
La Sala Pau Casals de Montgat va acollir el passat 10 de novembre una nova edició del Correllengua, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tiana.
(https://comunicacio21.cat/images/linianord-barcelonesnord/noticies/novembre_2018/Correllengua.jpg)
L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, va lliurar els premis als tres joves guanyadores del concurs de microrelats. El certamen va comptar amb la col·laboració de l’Institut Thalassa i de l’escriptor montgatí David Gómez Simó.

La jornada també va incloure un concurs de rap en català i un micròfon obert a càrrec de Richi The Kid. La celebració va acabar amb el concert del grup barceloní Pirat’s Sound Sistema, que va presentar el seu últim treball discogràfic: Remena.

FOMENT DE LA LLENGUA
El Correllengua és una iniciativa que se celebra anualment als territoris de parla catalana. L’objectiu és mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l’ús social a través de diverses activitats de caràcter lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu./Linea Nord

Títol: Re:Montgat i Tiana celebren el seu Correllengua conjunt
Publicat per: Jona en Novembre 15, 2018, 02:41:38 pm
Sin duda se trató de una reunión de demócratas tolerantes con la diversidad de Cataluña y Montgat. Mercenarios analfabetos que han hecho de la lengua su medio de vida  porque no sirven para nada más. Crear fronteras y hacerlas cada vez más altas es la única forma que tienen de llegar a donde han llegado.