Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: D'abril 08, 2022, 06:06:59 p. m. »

L’Ajuntament de Montgat ha fet un pas endavant per regular el teletreball dels treballadors públics. En la sessió del Ple del mes de març celebrada la setmana passada, els grups van donar llum verda al reglament que permet donar cobertura legal a aquesta activitat, una mesura que portava sobre la taula del consistori des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus i que finalment ha vist la llum després de diverses negociacions amb els representants dels empleats de la corporació.

La proposta de reglament va tirar endavant amb l’abstenció dels grups d’ERC i els comuns, que, malgrat celebrar la iniciativa, van incidir en la necessitat de garantir la seguretat i confidencialitat de la informació pública i també l’accés de tots els treballadors als dispositius que requereixin per dur a terme la seva feina. En aquest punt, l’executiu es va comprometre a treballar en aquesta línia, però va apuntar que actualment no es disposa de suficients ordinadors portàtils per a tots els empleats./linea nord
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal