Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Juny 08, 2020, 08:23:22 am »

Montgat només podrà obrir la platja de les Barques

L’obertura de la platja a Montgat començarà aquest dilluns coincidint amb l’entrada en vigor de la fase 2 a l’Àrea Metropolitana. A partir del 13 de juny començarà la temporada de bany oficial amb serveis de socorrisme i vigilància a la platja de Montgat.

De moment, a Montgat només obrirà la platja de les Barques, la única que compleix els requisits i les condicions de seguretat que especifica el Ministeri de Sanitat a l’Ordre SND/445/2020 de 26 de maig, en el qual s’estableix el criteri de càlcul de la superfície útil de les platges.

En un comunicat de premsa, l’Ajuntament de Montgat assenyala que ha pres aquesta decisió un cop valorats dos criteris fonamentals: el primer la superfície útil de les platges seguint les indicacions del Ministeri arran de l’obligatorietat de mantenir la distància social, i el segon en el que preval la seguretat de les persones per l’estat en que es troben les platges, en algun dels casos inexistents, com és el cas de: Cala Taps, la Platja de Monsolís, i la Platja dels Toldos, que a causa dels estralls del temporal Glòria i de les successives llevantades s’ha vist com pràcticament desapareixien en la seva totalitat, o en d’altres casos en què els desperfectes en les infraestructures existents fan inviable el seu ús,  com és el cas de la Platja de les Roques i la Platja de Can Tano.

Per tan, i d’acord amb els amidaments de les platges, les normatives  i l’estat d’ús de les infraestructures malmeses pels temporals, es mantindrà tancat l’accés a la Platja de les Roques, i es mantindrà efectiu el tancament dels accessos als passos soterrats així com les escales i les rampes d’accés des del passeig a les platges de Can Tano, Monsolís i Els Toldos.

Per aquests motius, la platja de les Barques és la única que reuneix les condicions adequades per ser oberta al públic a partir de demà 8 de juny. Les condicions actuals d’obertura i tancament de les platges de Montgat es podran modificar cas que el Ministeri actuí en les infraestructures i zones malmeses del litoral montgatí que ara mateix, i per garantir la seguretat de les persones, han d’estar tancades. El control de l’aforament, el distanciament social i el seguiment dels protocols de seguretat sanitaris els duran a terme agents de la Policia Local.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal