Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Gener 29, 2013, 05:52:59 pm »


L’alcalde de Montgat, Francesc Garcia i Arrocha, s’ha reunit aquest mes amb la Cap de Demarcació de Costes de Catalunya i representant de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per parlar sobre la remodelació del passeig Marítim, en el tram corresponent al litoral de Montgat del Maresme; més concretament des del túnel del tren fins a la zona de la subhasta del peix. Segons fonts de l’Ajuntament, aquesta remodelació és “una aposta estratègica” de recuperació de la façana marítima i de promoció econòmica de Montgat.
Durant la reunió mantinguda aquest mes de gener es van presentar els estudis previs de remodelació del front marítim preparats per tècnics municipals i també de l’AMB. Les mateixes fonts han informat que el projecte de ‘Recuperació del front marítim de Montgat’ va tenir una “molt bona acollida” per part de Demarcació de Costes de Catalunya. Per l’Ajuntament aquesta proposta “és la que millor reflecteix la transformació d’aquest tram del litoral, buscant l’equilibri entre els usos que conflueixen en aquesta zona, impulsant-ne de nous i recuperant i dignificant serveis ja existents”.

A hores d’ara, l’estudi està en fase de revisió per part de Demarcació de Costes de Catalunya, per fer-hi noves aportacions i millorar entre totes les administracions implicades el project. Per altra banda, de manera coordinada i segregada de l’estudi, s’ha demanat subvenció econòmica per l’execució d’una primera part amb l’ajuda del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal