Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Març 25, 2020, 06:48:23 pm

Títol: Neteja amb hidropressió a les zones comercials de Montgat
Publicat per: Admin en Març 25, 2020, 06:48:23 pm
(https://www.montgat.cat/img/640-403-ADAPTA/05a11e98_36f7_417c_a12b_9db95a8038df.jpg)L'Ajuntament continua reforçant la neteja amb aigua a pressió i desinfectant de les voreres de les zones més transitades.

L'Ajuntament ha ordenat una major freqüència de les feines de desinfecció a les zones comercials més transitades durant l'episodi d'emergència sanitària per la transmissió del COVID-19. L'equip de treball de l'empresa CLD neteja el paviment de la zona mitjançant l'aplicació d'un raig d'aigua a pressió amb desinfectant tenint cura dels racons i inclou les zones més transitades: l'accés a botigues d'alimentació, les farmàcies, i el CAP. La desinfecció amb aigua i detergent a pressió a la via pública s'està planificant dos dies per setmana coincidint en dimecres, divendres o dissabte. A més, les mateixes tasques es realitzen a les illes de contenidors un cop per setmana, segons la planificació dels treballs de recollida a les illes.


L'Ajuntament mantindrà la programació de les tasques de desinfecció a la via pública, així com la desinfecció del mobiliari urbà i les illes de contenidors durant tot l'episodi d'emergència sanitària en una freqüència superior a l'habitual. Aquestes feines no suposaran un sobre cost per l'Ajuntament./Ayuntament