Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 02, 2021, 08:45:37 am

Títol: Nova campanya a Montgat per controlar l’abandonament de vehicles
Publicat per: Admin en Juliol 02, 2021, 08:45:37 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/juliol_2021/ContrCotxAband.jpg)Un vehicle abandonat a la via pública en una imatge d’arxiu. Foto: Aj. de Montgat

L’Ajuntament de Montgat ha iniciat una campanya per controlar l’abandonament de vehicles als carrers del municipi.


La iniciativa s’ha dut a terme a través de la Policia Local i en col·laboració amb l’agent cívic de la població, que han aconseguit identificar una trentena de vehicles abandonats i estacionats a la via pública en diverses places de pàrquing situades al barri del Turó del Mar i rodalies.

Fruit d’aquesta tasca d’identificació, el consistori ha retirat un total de set cotxes i ha aconseguit el trasllat per part dels mateixos propietaris d’una vintena de vehicles amb risc d’abandonament a altres zones de la ciutat. D’aquesta manera també es facilita l’estacionament als veïns de la zona del Turó del Mar.

Segons informa el govern local en un comunicat, la previsió és poder iniciar pròximament la digitalització d’aquest control de vehicles abandonats per tal de poder fer-ne un seguiment més exhaustiu.