Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Laura
« el: Juliol 08, 2016, 11:27:07 am »

Estas dient q has passat en moto cap a Masnou i t'han fet foto de cara i no t'ha ariibat la multa? A mi m'ha passat aquest mati i no se si hi ha un altra camara per darrera.
Gràcies!
Publicat per: Josep
« el: Desembre 20, 2015, 02:05:54 am »

Una verguenza que los politicos de mierda se dediquen a robar, ya no tienen bastante con las arcas de los ayuntamientos. diputaciones etc que recurren al bolsillo de los ciudadanos y la forma más fácil es con las cámaras en semáforos sin sentido (si por lo menos fuera un semáforo de cruce lo podría entender), resulta que la sanción es la misma si te pasas un semaforo de cruce que si te pasas un semáforo de peatones que ves a 100 m que no hay nadie y que te cambian a rojo para "joder" aunque vayas a 30 y un poco despistado te lo pasas y 200 € más 4 puntos.
Y después no piden que votemos por la independencia, que desde España nos roban ¡ja!..¡ja! , los ladrones los tenemos en casa ¿no sería mejor que se fueran ellos con sus cámaras?
Publicat per: foreb
« el: Juny 26, 2015, 12:01:25 am »

a mi me han embargado, no me llego la multa, asi consta en los archivos de la diputacion y el ayuntamiento, simplemente me embargaron 245 euros, fuí a ver las imagenes ya que yo paso por ahi 8 veces minimo al dia, las imagenes decian que en un segundo con cuarentaicinco 1,45 segundos paso de verde a rojo y mi coche en medio.
hice un recurso, y me lo denegaron porque deberia haber hecho un recurso de la denuncia, pero como no tenia la denuncia pues que me quedaba la via judicial.,
el recurso ponia:
no he recibido denuncia, y asi consta.
no he recibido carta de embargo y asi consta.
no he podido defenderme y los hechos me lo permitian.
no he podido pagar con reduccion en caso de aceptar la culpa.
La pasta.. se la quedaron, y yo, no me salté el semaforo,  pero discute con ellos.... desde entonces cuando paso por ahí me crea ansiedad e inseguridad, no sé si acelerar, frenar en seco por si acaso, he decidido pasar por arriba pero que verguenza.... da eh.. pero mucha. lo que hace la pasta y la gestion de las muktas por una empresa privada... bufff que miedoooo
Publicat per: Gat
« el: Maig 25, 2015, 06:18:03 pm »

Si no passes en vermell no hi ha multa.Ja ho deien a l'escola de conduir. Cap novetat. Doncs . On es la sorpresa ?.

Publicat per: andres
« el: Maig 21, 2015, 11:56:17 am »

Me parece bien que no se supere los limites. Pero yo no soy ciudano de de mongat. Y no conozco a nadie que en un tramo de 50  no lo haya superado nunca. NADIE. solo hay que seguir por la nacional 2 direccion mataro. Pero creo que aqui la queja es que la multa llega tarde. Y de eso no dices nada. Ciudadano de mongat
Publicat per: andres
« el: Maig 21, 2015, 11:46:47 am »

Solo digo que ha mi ne ha llegado la multa por ir a 67 en el tramo de 50. Vale. Pero lo mas indignante es que me llegó el mismo dia que se acababa el plazo para pagarla con el descuento del 50%. Y no pude ir al banco. Esto es afán recaudatorio??. Ahora nose ni donde pagarla porque el tlno de la orgt que sale en la carta esta siempre ocupado.
Publicat per: Immy
« el: Maig 15, 2015, 01:53:15 am »


Volia preguntar que si saltem 1 semàfor en taronja o Groc també treuen 4 punts i la multa :-X :-X
Publicat per: Civico
« el: Maig 11, 2015, 01:11:00 pm »

A todos? Yo soy coudadano de Montgat y no me han multado. Y sin conocer a nadie del ayuntamiento! Te explico el truco... No te saltes los semáforos, y respeta las normas de circulación.
Si vas a mas de 120 en autopista te pueden multar...y a mas de 50 por via urbana tambien!
Publicat per: carlos
« el: Abril 18, 2015, 06:35:31 pm »

Sobretodo sabiendo que el 95% de los que han infringido no son de Montgat...poca demagogia, amigo
Publicat per: manel
« el: Abril 07, 2015, 07:06:36 pm »

Ara sa costa el moment de votar i cambiar a tots aquests que han decidit per nosaltres possar radars per multar a tots els ciudatans de montgat
Publicat per: xavi
« el: Abril 01, 2015, 08:50:45 am »

vergonzoso incívico el que te roba como el ayuntamiento de montgat
Publicat per: Ramon
« el: Febrer 14, 2015, 10:01:24 am »

Bon dia a tothom,
Aquesta setmana (febrer 2015) m,ha arribat la primera notificacio per correu ordinari d,una multa a marina renfe  que sembla que vaig cometre el passat 11 de setembre. Cinc mesos despres!
No em donen opcio de pagament amb bonificacio i no se si es per que han trigat tant en comunicar-la
Tinc varies preguntes: sabeu si es correcte que m,ho notifiquin tant tard? I per altre banda la sancio diu que no " s,ha respectat el llum vermell, no intermitent".  Aquest es el text que posen a totes les sancions?
El fet de que me l,hagin comunicat per correu ordinari vol dir que abans me l,han emes via certificat.

El cas es que em bufen 200 euros i quatre punts.

Gracies per endavant
Publicat per: Francesc
« el: Gener 27, 2015, 05:09:14 pm »

Bona tarda a tothom,

Jo no sóc de Montgat però a finals de desembre del 2014 passades les dues de la matinada passava pel davant del radar de la Fonda Marina a 68 kms/hora amb la meva parella tan tranquil quan de sobte em va fer la foto el radar per la part del davant del cotxe. Jo vaig quedar atònit ja que no sabia que aquests radars fessin fotos per la part del davant del vehicle. Total que m´ha arribat una multa de 100€ o 50€ si la pago en 15 dies i per sort no m´han tret cap punt. Aquell dia jo anava amb la meva parella que tornavem d´un sopar a Barcelona, sense haver pres ni gota d´alcohol, tot el sopar amb aigua, i em va sembla increïble que en una via on tranquilament pots transitar a 90kms/hora i més en aquella hora de la matinada que no hi havia cap més cotxe, ni vianants, em saltés el radar. Crec que hi hauria d´haver una mica de marge. És més que evident que aquest radar és merament recaptatori. També sóc usuari de motocicleta de gran cilindrada i amb la moto no m´haurien pogut multar per la falta de matricula en la part davantera. Penso que la propera vegada passaré amb la moto a una velocitat entre 150 i 200 kms per hora pel maleït radar, aixecant el dit del mig de la ma esquerra per sortir ben guapot a la foto, a veure si qui vegi la foto li queda la mateixa cara d´estupefacció que em va quedar a mi aquella nit. FORA ELS RADARS DEL MONTGAT...
Publicat per: marcos
« el: Juny 06, 2014, 07:15:22 pm »

Totalmente deacuerdo que los radares que han puesto son para recaudar,pero es que tres con muy mala leche ,creo que no hay en España un Municipio tan pequeño con esta estafa.
Soy de Montgat y si me multaron con el semáforo Fonda Marina.Lo típico de salir con el muñequito se pone rojo el de los peatones y ya sales, pues tarda un segundo mas en ponerse verde ,pues foto.Estas  para ver pasar las hormigas ,pues no pasa nadie y quieres salir lo antes posible.
Pues toma 200 € y 4 puntos de carnet.
Con la milla de Oro se acabo la crisis en Montgat.
Espero que ahora que sois ricos gracias al abuso que haceis a los ciudadanos de este pueblo ,se pueda poner una piscina para los niños como en todos los Municipios.
Publicat per: un cabrejat més
« el: Setembre 29, 2013, 08:56:41 pm »

Hola a tots,

el Sr. Alcalde diu (http://www.8tv.cat/8aldia/videos/indignacio-a-montgat-pels-nous-radars-de-velocitat/) que no hi ha ànim recaptatori darrera dels radars.  Menteix.

La clau del problema generat rau en que algú havia d'aturar els excessos de trànsit que s'estaven practicant en aquest tram de carretera de forma natural i descontrolada, els perills són més que demostrats.  La solució, un tant dramàtica doncs ens toca a tots la butxaca, s'ha aconseguit mitjançant la instal·lació d'aquests artefactes que duen darrera una clara pràctica recaptatòria: la ofrena de la instal·lació del sistema prové d'una empresa privada que obviament en treu el seu profit econòmic.  Venen el seu producte al voltant de tots els ajuntaments del territori per iniciativa pròpia.

Potser l'honorable Sr. F. García, hauria de transmetre la seva opinió sobre aquests artefactes vinculada a la "justificació vial" per sobre de la negativa, i subseqüent fal·làcia, del seu obvi afany recaptatori municipal.  De vegades, els polítics obliden com manifestar els seus enunciats públics de la forma més coherent i cauen en el parany amb la creació del conflicte per la sonora disputa social, fins-hi tot en temes tant obvis com els radars.

Si m'he passat de velocitat o m'he saltat un semàfor quin mal hi ha en ser denunciat i pagar la multa..!?  El fet de que ens atrapin mitjançant aquestes noves tecnologies no vulnera la nostra LLIBERTAT, més aviat genera la conscienciació social necessària per emancipar-la i per manifestar-se plenament de forma generalitzada en un futur cada cop més inmediat.

Tantmateix, i aprofitant el moment de reflexió, potser el Sr. Alcalde hauria d'haver direccionat cap a una solució quelcom menys dramàtica com la de construir rotondes que tant bé funcionen desde fa moltes dècades a molts llocs, com per exemple, el Regne Unit.  Això si, a un elevat cost d'execució econòmica i per via administrativa i sense cap tipus de guany econòmic pel municipi.

Gràcies i salut per tots
Visquem bé d'una vegada a Montgat..!
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal