Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: maria
« el: Abril 26, 2019, 09:21:04 pm »

Montgat ha estado muy dormido en estos cuatro últimos años. Una pena de pueblo que deja mucho que desear en los servicios y mantenimiento, nada que ver con los pueblos más cercanos.  Espero que después de estas elecciones despierte del letargo y salgan buenos elegidos con ganas de hacer algo más que estar sentados y cobrando
Publicat per: Admin
« el: Abril 25, 2019, 08:53:39 am »

El proper dia 7 de maig, a les 19 h. a la sala Pau Casals presentarem la llista oficial dels 17 primers candidats de la llista i suplents del grup polític Som de Montgat.

Son un grup de montgatines i montgatins de totes les edats i barris del poble ens hem reunit per formar una candidatura per les pròximes eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

Ens preocupa el creixement sense mesura i la falta d’una adequada planificació a tot Montgat, considerem que aquests motius perjudiquen notablement la tranquil•litat, identitat i qualitat de vida de la nostra gent. Per aquesta circumstància, volem portar a terme un desenvolupament controlat i sostenible, que tingui un projecte de futur i garanteixi els equipaments públics necessaris i la millora de les condicions de vida de tothom. Les persones i l’espai públic som el centre d’aquest projecte.

Perquè hi ha una altra manera de gestionar el municipi; amb una gestió més transparent, eficient, participativa i propera a la ciutadania.

Som de Montgat no és una candidatura més sinó radicalment diferent, les diferències són força importants. Perquè no som un partit polític que ens diguin què hem de fer o deixar de fer. Per això, ens presentem com un partit polític plural i transversal, d’àmbit local, on totes les persones són iguals i les decisions es prenen en assemblea.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal