Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Abril 24, 2013, 08:19:51 am »

Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) ha presentat aquesta setmana al Congrés dels Diputats una proposició no de llei sobre la línia R1 de Rodalies. .

La proposició demana executar el projecte d’ADIF de protecció de la via al seu pas per la comarca del Maresme. El mateix text reclama que es garanteixi la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris d’aquesta línia ferroviària, prioritzant la construcció de les obres necessàries per estabilitzar la línia i les defenses de les vies ferroviàries a les zones de la comarca que pateixen més incidències, especialment entre Vilassar de Mar i Mataró.
Aquesta proposició no de llei presentada al Congrés dels Diputats se suma a la proposta de resolució que el grup parlamentari d’ICV-EUiA va presentar també fa uns dies al Parlament de Catalunya reclamant que es duguin a terme aquestes mesures per a garantir la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris de la línia./Diari Maresme

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal