Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Abril 24, 2013, 08:19:51 am

Títol: Proposició no de llei sobre la R1 de Rodalies
Publicat per: Admin en Abril 24, 2013, 08:19:51 am
Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) ha presentat aquesta setmana al Congrés dels Diputats una proposició no de llei sobre la línia R1 de Rodalies. .(http://diarimaresme.com/wp-content/uploads/2012/08/via_tren_-300x216.jpg)

La proposició demana executar el projecte d’ADIF de protecció de la via al seu pas per la comarca del Maresme. El mateix text reclama que es garanteixi la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris d’aquesta línia ferroviària, prioritzant la construcció de les obres necessàries per estabilitzar la línia i les defenses de les vies ferroviàries a les zones de la comarca que pateixen més incidències, especialment entre Vilassar de Mar i Mataró.
Aquesta proposició no de llei presentada al Congrés dels Diputats se suma a la proposta de resolució que el grup parlamentari d’ICV-EUiA va presentar també fa uns dies al Parlament de Catalunya reclamant que es duguin a terme aquestes mesures per a garantir la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris de la línia./Diari Maresme