Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Febrer 26, 2020, 08:35:56 am »

Publicades les Bases i les llistes provisionals de persones admeses a la convocatòria dels pisos de lloguer del Turó del SastreL'Agència Catalana d'Habitatges de Catalunya ha publicat al la seva pàgina web la informació amb les bases que regulen les característiques i les condicions d'adjudicació dels 20 pisos de lloguer de la promoció del Turó del Sastre 18C, així com les llistes provisionals d'admesos entre les persones que ja havien fet la sol·licitud a través del Registre de sol·licitants d'Habitatge de Catalunya.

La relació provisional de les persones que tenen dret a participar en el procés de selecció dels adjudicataris està integrada per totes les que, complint els requisits de la convocatòria, segons les dades facilitades per les persones sol·licitants, constin inscrites en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial, en la tipologia d'habitatges amb protecció oficial establerts a les bases.

Fins el dia 9 de març les persones interessades poden presentar al·legacions a la relació provisional de les persones amb dret a participar en el procés de selecció dels adjudicataris.

Dels 20 pisos de lloguer que s'adjudicaran, n'hi ha 15 del contingent general, per a persones que estiguin empadronades al municipi de Montgat amb 3 anys d'antiguitat continuada o bé acreditar haver estat antic resident durant 3 anys de forma ininterrompuda en els darrers 10 any (llista B1) o per a persones que estiguin treballant al municipi de Montgat des de fa 3 anys (llista B2)

A més hi ha 1 habitatge per a persones amb mobilitat reduida, i 4 habitatges del contingent especial reservat a sol·licitants amb risc d'exclusió social (persones que pertanyen als contingents especials de reserva –risc d'exclusió social- (art. 99 de la Llei del dret a l'habitatge), persones víctimes de violència de gènere, famílies monoparentals, o persones amb una discapacitat diferent a la mobilitat reduïda.

A l'enllaç es poden consultar les Bases i les llistes provisionals de persones admeses
/Montgat.cat
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal