Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Gener 27, 2020, 12:35:31 pm »

S'obre el període de sol·licituds dels habitatges de promoció pública de venda a Montgat

Del 27/01/2020 al 28/02/2020
Les sol·licituds podran presentar-se concertant cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament de Montgat.


L'IMPSOL ja ha obert el termini de sol·licituds per prendre part en el procés d'adjudicació dels habitatges amb protecció oficial de venda amb règim de preu concertat de l'edifici que s'està  construint al c/ Joanot Martorell, 7-9 de Montgat.

El període per presentar les sol·licituds és des del 27 de gener a les 9 h fins el 28 de febrer de 2020 a les 14 h. Les persones que ho desitgin podran presentar la sol·licitud a:

A l'OAC de l'Ajuntament de Montgat c/ Francesc Moragas (Galeries) Els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h. Cal concertar cita prèvia a través de l'enllaç https://citaprevia.gestorn.com/montgat/

a l'IMPSOL c/ 62 núm. 16 Edifici A 4a. planta (Zona Franca) de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Concretament, es tracta del procediment de sol·licitud i adjudicació dels piso en venda de l'edifici en construcció al c/ Joanot Martorell, 7-9 (Turó del Sastre), que té 62 habitatges (dels quals 42 de venda i 63 pàrquings).

Dels 42 pisos en venda, 1 dels quals per a persones amb mobilitat reduïda i 3 més per a persones amb risc d'exclusió social. S'entén per a exclusió social (Famílies monoparentals, o persones amb discapacitats psíquics i/o persones amb malaltia mental reconeguda com a disminució que puguin ser autònoms).

Requisits econòmics:

Tenir un màxim d'ingressos 5,50 vegades l'IRSC.
Nivell d'endeutament no superior al 30% dels ingressos anuals bruts.
La forquilla de preus aproximats dels pisos (amb plaça de garatge inclosa  i traster opcional) serà entre 134.000€ i 247.000€ + IVA.
Les bases d'adjudicació, plànols i preus es poden consultar a la pàgina Web de l'IMPSOL, i fent clic a la pestanya “PROMOCIONS”. Entre les condicions destaca que cal estar donat d'alta al Registre de sol·licitants i només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar acompanyada sempre de la resolució d'alta del Registre de Sol·licitants, i que els ingressos de la unitat familiar siguin inferiors a 5.50 vegades l'IRSC (1 persona 58.430,02€ - 2 persones 60.237,13€ - 3 persones 62.827,98 € i 4 persones o més 64.922,24 €).

Podeu descarregar-vos l'imprés de sol·licitud i les Bases aquí:

Documentació
Bases pisos de protecció oficial venda 18C Turó del Sastre - file:///Users/migueltomas/Downloads/bases_pisos_de_proteccio_oficial_venda_18c_turo_del_sastre.pd

Imprés de sol·licitud habitatges promoció 18C Turó del Sastre - 163Kb - file:///Users/migueltomas/Downloads/impres_de_sollicitud_habitatges_promocio_18c_turo_del_sastre.pdf

Ayuntament de Montgat
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal