Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: S'obre el termini per votar els pressupostos participatius  (Llegit 992 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Missatges: 943
  • Karma: +0/-0
  • Informació Local
    • Veure Perfil
A partir del proper 27 de març s'obre el període de votació dels projectes seleccionats per al pressupost participatiu.

Del 27 de març al 15 d'abril es podran votar els divuit projectes seleccionats pel Grup Motor, escollits de les 281 propostes rebudes per part de la ciutadania.

Qui podrà votar?

Podran votar totes les persones empadronades a Montgat abans de l'11 de desembre de 2017 que hagin complert els 16 anys abans de l'esmentada data. Per emetre el vot, només caldrà el número del DNI o, en cas de no tenir-ne, la targeta de residència.

Com es podrà votar?

Cada llar rebrà la informació sobre els divuit projectes a votar amb la corresponent butlleta de votació. Aquesta també es trobarà als edificis municipals. Es podran votar un màxim de tres propostes per persona. Les butlletes de votació es podran dipositar a les urnes que s'habilitaran al centre cívic Les Mallorquines i a la biblioteca Tirant lo Blanc en els horaris en que aquests equipaments són oberts. Alhora i, com va passar amb la recollida de propostes, hi haurà punts itinerants amb urnes per facilitar la votació a tothom. Tanmateix, es podrà votar via electrònica a través del lloc web
 http://pam. montgat.cat/pressupost_participatiu,  també trobareu la informació dels projectes. Per votar no es podrà suplantar la identitat d'una altra persona, i només es podrà votar una vegada per persona. Si algú diposita més d'una butlleta a una urna i també vota a través del web, només es comptarà el vot emès per Internet. Si una persona diposita més d'una butlleta a la urna, només comptarà el vot de la primera que aparegui en fer el recompte. I si s'intenta votar dues vegades per Internet, el sistema no ho permetrà.

Sobre què decideix la votació?

Els resultats de la votació decidiran el destí de 100.000€ de la partida d'inversions del pressupost municipal. Per arribar als divuit projectes sobre els quals es vota, entre el 20 d'octubre i el 12 de novembre de 2017 es van recollir 281 propostes de la ciutadania que es van poder presentar electrònicament i presencialment. Després van passar als serveis tècnics municipals per tal que comprovessin si s'ajustaven als requisits establerts pel propi procés (que fossin competència municipal, que no sobrepassessin els 45.000€ de cost, que fossin inversions, etc.). Al mes de gener, les propostes van passar al Grup Motor, que a través d'un taller participatiu, les va puntuar fins arribar a la selecció que, a partir del 27 de març podeu votar. Les que guanyin es duran a terme durant aquest any i el Grup Motor en farà el seguiment./montgat.cat


 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal