Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Desembre 02, 2020, 08:52:38 am

Títol: Suspeses les visites al Centre Sociosanitari El Carme per un brot amb 17 nous po
Publicat per: Admin en Desembre 02, 2020, 08:52:38 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/novembre_2020/SusVisCarme.jpg)Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha decidit suspendre les visites al Centre Sociosanitari El Carme després de la detecció d’un brot de coronavirus amb 17 nous positius.

 Aquests casos -que s’han produït fora de l’àrea d’aïllament específica de l’equipament- afecten un total de dotze usuaris i cinc treballadors i també han obligat a suspendre l’entrada de nous pacients.

Des de l’organització apunten que el brot es va detectar dissabte i que els dotze residents infectats, que són majoritàriament asimptomàtics, ja han estat traslladats a la zona d’aïllament del centre, on hi ha una trentena d’usuaris positius. En conèixer els primers casos, la direcció va realitzar un cribratge als 187 interns i també als més de 200 treballadors de l’equipament.

A l’espera de veure l’evolució dels positius, els professionals de BSA ja estan fent un seguiment dels contactes i de la resta de pacients per poder prendre les mesures necessàries. Mentre s’allargui la suspensió de les visites i els nous ingressos, l’organització potenciarà les vies d’informació telemàtiques per assegurar el contacte virtual dels pacients amb els familiars i l’intercanvi d’informació amb el centre./Linea Nord