Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 02, 2020, 11:11:43 am

Títol: Tiana proposa desestimar el recurs pel segrest del geriàtric
Publicat per: Admin en Juliol 02, 2020, 11:11:43 am
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/juliol_2020/RecursGer.jpg)L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, firmarà aquesta setmana un decret d’alcaldia per proposar la desestimació del recurs de reposició presentat per l’empresa gestora de la residència Sant Cebrià el passat 4 de juny.

En el document, la concessionària demanava al consistori que anul·lés la resolució per la qual es feia efectiu el segrest de la direcció del geriàtric amb l’objectiu de “desjudicialitzar” el procés arribant a un acord i al·legant que diverses irregularitats en el procediment comportaven la seva nul·litat. “Rebutgem la majoria de les al·legacions que formulen. Està clar que no podien fer front a la situació de salut pública que s’estava produint”, assenyala respecte al recurs Martorell, que ara deixarà el cas en mans de la fiscalia, que ja està investigant els fets ocorreguts al geriàtric municipal.

La decisió final de desestimar el recurs de la gestora l’haurà de prendre el Ple convocat dimarts vinent, on el tripartit d’ERC, JxCat i PSC té majoria i on previsiblement es ratificarà./Linea Nord