Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Setembre 25, 2018, 02:04:05 pm

Títol: Agressió a una parella de 60 anys a Montgat per criticar Rivera
Publicat per: Admin en Setembre 25, 2018, 02:04:05 pm
Un home que duia tatuatges amb simbologia nazi va agredir una parella, de 61 i 64 anys, per criticar Albert Rivera el passat 14 de setembre en una terrassa d’un bar cèntric del poble.
(https://comunicacio21.cat/images/linianord-barcelonesnord/noticies/setembre_2018/HospBad.jpg)
Des de RAC1, l’emissora que va avançar la notícia, també van explicar que un jutge està investigant l’agressor per un possible delicte de lesions lleus.

Segons la informació de RAC1, l’agressió es va produir quan una de les víctimes li estava explicant a l’altra la polèmica sobre les irregularitats del currículum del líder de Ciutadans. En aquell moment, l’agressor es va abraonar sobre l’home i va començar a colpejar-lo mentre l’insultava i l’amenaçava. La víctima va acabar amb contusions i amb el jersei i les ulleres trencades. La dona també va ser agredida quan, intentant aturar l’agressor, va rebre una empenta. Segons l’informe mèdic, podria tenir una costella fissurada.

La parella va ser atesa de l’agressió a l’Hospital de Badalona i van denunciar els fets a comissaria. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van explicar que l’agressor, que va quedar en llibertat amb càrrecs, ja havia estat fitxat per episodis similars i que té diagnosticat algun trastorn mental i consumeix tòxics./Linea NordTítol: Re:Un desequilibrado agrede a una pareja en Montgat por hablar en catalán
Publicat per: Jony en Setembre 25, 2018, 07:45:55 pm
Alguien sabe quien es? O de que barrio es?
Y porq el jurado de guardia lo deja en libertad?
En matinadas un tal Nolis le corto el brazo con una botella a un chico de18 años, y la policia de tiana dijo que si no habia denuncia no lo iban a detener, la local de tiana vio los hechos con sus ojos.