Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Maig 11, 2018, 08:37:49 am »

La comarca del Maresme ha registrat aquest darrer mes d’abril un nova baixada de l’atur, en tots els sectors econòmics, en tots els grups d’edat i a 27 dels 30 municipis maresmencs.
 Les darreres dades oficials xifren en 25.376 les persones demandants de feina a les oficines d’ocupació de la comarca, una dada que suposa una disminució de 980 persones respecte el passat mes de març. En el conjunt de Catalunya, l’atur ha baixat en 12.515 persones i, ara, el nombre d’aturats són un total de 398.946 persones

Segons les dades del mes d’abril analitzades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, l’atur segueix baixant a un ritme més intens entre el col·lectiu masculí, però també ha estat important el percentatge de reducció entre les dones. La taxa d’atur comarcal se situa ara en el 12,46%. A més, la reducció de l’atur intermensual ha estat del 3,72% i, en comparació amb el mateix període de l’any anterior, el descens percentual s’eleva al 6,46%.

Per altra banda, les dades del mes d’abril són força homogènies en l’anàlisi dels sectors econòmics. L’agricultura i els serveis, amb una reducció respectivament del 6,12% i del 4,40%, són els que experimenten una baixada més intensa. El mateix anàlisi destaca també la importància del descens a la indústria (2,35%), a la construcció (1,45%) i entre el col·lectiu sense ocupació anterior (SOA) que se situa en l’1,74%.

Finalment, només s’han registrat petits increments en la xifra de persones aturades a Alella, Canet de Mar i Sant Vicenç de Montalt. D’altra banda, les disminucions percentuals més destacades han estat a Santa Susanna, Tiana, Montgat i Calella.

Dades per municipis

Diari Maresme


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal