Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Agost 18, 2020, 08:56:25 am

Títol: Viu la música a Montgat, nou cicle de música per a tots els públics
Publicat per: Admin en Agost 18, 2020, 08:56:25 am
(https://www.montgat.cat/img/640-403-ADAPTA/flyer_cara_xarxes-1.jpg)Montgat estrenarà aquest mes de setembre un nou cicle de música a l'aire lliure que es celebrarà al parc de la Riera d'en Font.

Amb el nom “Viu la Música a Montgat”, cada divendres a partir de les 22 h els montgatins i montgatines podran gaudir de concerts en directe al parc de la Riera d'en Font, en el nou espai dedicat a espectacles i festes inaugurat recentment al Parc de la Riera d'en Font. Aquest cicle començarà el 4 de setembre  a les 22 h amb el grup mataroní Andanda; el dia 10, també a les 22 h Montgat gaudirà de la veu en directe i el piano de Meritxell Nedderman; finalment els dies 18 i 25 de setembre a les 22 h arribarà el torn del conegut Quartet Mèlt i del duet tianenc Versions Originals. Per altra banda, al cicle també hi tenen cabuda dos espectacles de música per a públic familiar, així els divendres 18 i 25 de setembre a les 18 h, el públic podrà gaudir dels espectacles de música dels coneguts grups Xiula i Damaris Gelabert.

Abans de cada concert, a partir de les 20h, tots els espectadors que ho desitgin podran gaudir de furgoteques (foodtrucks) i música d'ambient al mateix espai del concert, seguint totes les mesures de protecció i seguretat sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19.

A partir del dia 20 d'agost les persones que vulguin assistir als concerts podran fer reserva prèvia de seiens a la web www.entreapolis.com


Títol: Re:Viu la música a Montgat, nou cicle de música per a tots els públics
Publicat per: vei en Setembre 01, 2020, 09:53:21 pm
això de les "fook truck" és que ens faran la pirula amb els entrepans?