Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: De Juny 19, 2016, 04:09:44 p. m. »

L'Ajuntament  ha promogut una reunió entre l'IMPSOL i els afectats per aclarir les circumstàncies de l'evolució de l'obra.


Davant la fallida de l'empresa adjudicatària de la construcció de les vivendes de Protecció Oficial (VPO) que promociona l'IMPSOL al Turó del Sastre de Montgat i que han deixat aturada l'obra, l'Ajuntament de Montgat va convocar una reunió entre l'IMPSOL i les persones afectades que es va celebrar el passat 7 de juny a la sala Pau Casals.

La constructora adjudicatària, CORSAN –CORVIAN, va presentar fallida a meitat de maig, deixant l'obra amb el 70% realitzat. Per evitar robatoris i desperfectes, des del primer moment l'IMPSOL va contractar un servei de vigilància de 24h, ja que davant la fallida, es va haver de rescindir el contracte i, tot seguint la nova llei de contractació, l'IMPSOL va  iniciar una nova licitació per tal d'acabar el 30% restant. Segons va informar l'IMPSOL als afectats a l'esmentada reunió, s'hi han presentat cinc constructores i es preveu que, un cap acabat el procés de licitació, l'obra es reinicií al setembre, de forma que l'entrega de les VPO es preveu per a l'abril de 2017.

Com a resposta de les preocupacions dels afectats, l'IMPSOL es va aclarir que es mantindran  el preu dels pisos així com la qualitat dels acabats, sense canvis en les condicions pactades amb les entitats bancàries. Tanmateix, l'IMPSOL  es va comprometre a buscar fórmules per mantenir informats als afectats sobre com evoluciona l'obra i terminis d'entrega mitjançant la seva pàgina web.

En relació a les seves competències, l'Ajuntament de Montgat  es va comprometre a agilitzar els tràmits el màxim possible pel que fa a la tramitació de les llicències un cop finalitzada l'obra amb la finalitat de per permetre l'entrega de les pisos el més aviat millor./
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal