Montgat.net

Forums de Montgat.net => Pisos Turo del Sastre => Missatge iniciat per: Admin en De Juny 19, 2016, 04:09:44 p. m.

Títol: Es preveu que les obres dels VPO del Turˇ del sastre es reinicien al setembre ź
Publicat per: Admin en De Juny 19, 2016, 04:09:44 p. m.
L'Ajuntament  ha promogut una reuniˇ entre l'IMPSOL i els afectats per aclarir les circumstÓncies de l'evoluciˇ de l'obra.


Davant la fallida de l'empresa adjudicatÓria de la construcciˇ de les vivendes de Protecciˇ Oficial (VPO) que promociona l'IMPSOL al Turˇ del Sastre de Montgat i que han deixat aturada l'obra, l'Ajuntament de Montgat va convocar una reuniˇ entre l'IMPSOL i les persones afectades que es va celebrar el passat 7 de juny a la sala Pau Casals.

La constructora adjudicatÓria, CORSAN ľCORVIAN, va presentar fallida a meitat de maig, deixant l'obra amb el 70% realitzat. Per evitar robatoris i desperfectes, des del primer moment l'IMPSOL va contractar un servei de vigilÓncia de 24h, ja que davant la fallida, es va haver de rescindir el contracte i, tot seguint la nova llei de contractaciˇ, l'IMPSOL va  iniciar una nova licitaciˇ per tal d'acabar el 30% restant. Segons va informar l'IMPSOL als afectats a l'esmentada reuniˇ, s'hi han presentat cinc constructores i es preveu que, un cap acabat el procÚs de licitaciˇ, l'obra es reiniciÝ al setembre, de forma que l'entrega de les VPO es preveu per a l'abril de 2017.

Com a resposta de les preocupacions dels afectats, l'IMPSOL es va aclarir que es mantindran  el preu dels pisos aixÝ com la qualitat dels acabats, sense canvis en les condicions pactades amb les entitats bancÓries. Tanmateix, l'IMPSOL  es va comprometre a buscar fˇrmules per mantenir informats als afectats sobre com evoluciona l'obra i terminis d'entrega mitjanšant la seva pÓgina web.

En relaciˇ a les seves competŔncies, l'Ajuntament de Montgat  es va comprometre a agilitzar els trÓmits el mÓxim possible pel que fa a la tramitaciˇ de les llicŔncies un cop finalitzada l'obra amb la finalitat de per permetre l'entrega de les pisos el mÚs aviat millor./