Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 68
1
S'obre el període de sol·licituds dels habitatges de promoció pública de venda a Montgat

Del 27/01/2020 al 28/02/2020
Les sol·licituds podran presentar-se concertant cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament de Montgat.


L'IMPSOL ja ha obert el termini de sol·licituds per prendre part en el procés d'adjudicació dels habitatges amb protecció oficial de venda amb règim de preu concertat de l'edifici que s'està  construint al c/ Joanot Martorell, 7-9 de Montgat.

El període per presentar les sol·licituds és des del 27 de gener a les 9 h fins el 28 de febrer de 2020 a les 14 h. Les persones que ho desitgin podran presentar la sol·licitud a:

A l'OAC de l'Ajuntament de Montgat c/ Francesc Moragas (Galeries) Els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h. Cal concertar cita prèvia a través de l'enllaç https://citaprevia.gestorn.com/montgat/

a l'IMPSOL c/ 62 núm. 16 Edifici A 4a. planta (Zona Franca) de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Concretament, es tracta del procediment de sol·licitud i adjudicació dels piso en venda de l'edifici en construcció al c/ Joanot Martorell, 7-9 (Turó del Sastre), que té 62 habitatges (dels quals 42 de venda i 63 pàrquings).

Dels 42 pisos en venda, 1 dels quals per a persones amb mobilitat reduïda i 3 més per a persones amb risc d'exclusió social. S'entén per a exclusió social (Famílies monoparentals, o persones amb discapacitats psíquics i/o persones amb malaltia mental reconeguda com a disminució que puguin ser autònoms).

Requisits econòmics:

Tenir un màxim d'ingressos 5,50 vegades l'IRSC.
Nivell d'endeutament no superior al 30% dels ingressos anuals bruts.
La forquilla de preus aproximats dels pisos (amb plaça de garatge inclosa  i traster opcional) serà entre 134.000€ i 247.000€ + IVA.
Les bases d'adjudicació, plànols i preus es poden consultar a la pàgina Web de l'IMPSOL, i fent clic a la pestanya “PROMOCIONS”. Entre les condicions destaca que cal estar donat d'alta al Registre de sol·licitants i només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar acompanyada sempre de la resolució d'alta del Registre de Sol·licitants, i que els ingressos de la unitat familiar siguin inferiors a 5.50 vegades l'IRSC (1 persona 58.430,02€ - 2 persones 60.237,13€ - 3 persones 62.827,98 € i 4 persones o més 64.922,24 €).

Podeu descarregar-vos l'imprés de sol·licitud i les Bases aquí:

Documentació
Bases pisos de protecció oficial venda 18C Turó del Sastre - file:///Users/migueltomas/Downloads/bases_pisos_de_proteccio_oficial_venda_18c_turo_del_sastre.pd

Imprés de sol·licitud habitatges promoció 18C Turó del Sastre - 163Kb - file:///Users/migueltomas/Downloads/impres_de_sollicitud_habitatges_promocio_18c_turo_del_sastre.pdf

Ayuntament de Montgat

2
Noticias / El temporal fa estralls a les platges de Montgat
« el: Gener 25, 2020, 12:27:10 pm »

El fort onatge ha envaït gran part de la superfície de la platja de Montgat, reduint l’amplada de sorra, malmeten de nord a sud passeres de fusta, escales d’accés, rampes, plataformes de les dutxes,  i també hi ha hagut desperfectes als ponts de fusta del passeig.
També s’han vist afectades i malmeses les xarxes de sanejament, les plataformes d’aparcabicicletes, les papereres, bancs i cartells i senyals informatius. El temporal també ha afectat a les zones de joc esportiu i infantil com la zona de vòlei i ha deixant immensos bassals d’aigua salada a la sorra. El temporal també ha afectat greument la zona de varada de barques del Club Marítim i les instal·lacions de l’Escola de Vela força deteriorades per la intensitat de la pluja i el vent. A més, el passeig marítim es va haver de tancar pel perill de l’onatge, i es van inundar els accessos soterrats a la platja, de Can Tano,  de la Torre de guaita i  l’Av. Mediterrània, generant problemes de mobilitat als vianants. Al tram del Passeig que comunica Montgat o Masnou també s’han registrat força desperfectes./Tot Badalona

La borrasca Glòria també ha deixat forts desperfectes al litoral de Montgat - Badalona Tres60

3
El cuerpo fue encontrado desnudo, con una margarita en la oreja y rodeado de las inscripciones “Hitler tenía razón” y “KKK” pintadas con sangre

Un neonazi ha confesado este viernes ante un jurado popular en la Audiencia de Barcelona haber matado a un hombre homosexual con el que había concertado una cita en la localidad de Montgat (Barcelona) en el año 2000 y ha aceptado la pena de 15 años de cárcel por el crimen.

Cristian A., de nacionalidad colombiana, ha admitido ser el autor de la muerte de un ecuatoriano, cuyo cadáver apareció con diecisiete puñaladas, una margarita en la oreja y rodeado por las inscripciones “Hitler tenía razón” y “KKK”, que había pintado en la pared con sangre de la víctima.

“Sí, lo maté con un cuchillo a puñaladas”, ha reconocido al inicio del juicio después de que su defensa entregara a la sala un escrito con la confesión del asesinato, que ha provocado un giro de 180 grados en el guión. Cristian A. ha aceptado ser el asesino de un crimen que, de acuerdo con la Fiscalía, fue “despiadado, vil y desproporcionado”, así como “totalmente desafecto y apático al dolor y sufrimiento” de la víctima.

El acusado ha aceptado 15 años de prisión tras reconocer que lo apuñaló hasta 17 veces

Diecisiete años después del asesinato, el acusado fue detenido en Colombia, donde residía desde 2012, y fue extraditado un año después a España, donde había servido en el Ejército y tiene antecedentes penales por agresión sexual y violencia machista.

El asesino confeso ha explicado que, en marzo del año 2000, fue en tren a Montgat para encontrarse con un hombre, al que conoció a través de una oferta de trabajo que previamente había publicado, y con el que supuestamente iba a mantener relaciones sexuales, un detalle que no ha especificado durante su breve declaración.

Una vez allí y después de que la víctima se desnudara, lo acuchilló en cuello, corazón y pulmones guiado, según el fiscal, “por el único desprecio que sentía hacia la orientación homosexual” sin que el agredido pudiera hacer nada para defenderse.

“No tuvo posibilidad alguna de defensa eficaz al ser atacado de forma súbita, inesperada y totalmente sorpresiva, hallándose profundamente afectado por el consumo previo de bebidas alcohólicas”, subraya Fiscalía, quien acusa a Cristian A. de actuar “movido por la clara intención de acabar con la vida” de la víctima, que le resultaba “indiferente”.

El acusado fue detenido en Colombia 17 años después del asesinato

Antes de marcharse de la escena del crimen, el asesino colocó una margarita en la oreja del cadáver, que yacía desnudo en el suelo, y escribió en la pared del domicilio mensajes homófobos con sangre. Tal como él mismo ha detallado, meses después del homicidio, la policía le tomó declaración en el marco, ha dicho, “de una de las vías de la investigación”, que acabó paralizada durante más de una década por la falta de pruebas.

En 2012 decidió abandonar España y regresar a Medellín (Colombia), donde fue finalmente detenido y extraditado.

En esta primera jornada del juicio, que continuará el próximo lunes, ha declarado un testigo que halló el cadáver de la víctima en circunstancias “surrealistas” y que, tal como ha relatado, fue el encargado de avisar inmediatamente a la policía local.

Fuentes judiciales han explicado que, por haber admitido el crimen, que cometió con alevosía y ensañamiento y al que se han sumado los agravantes por odio y discriminación, su defensa ha conseguido disminuir la pena de 20 años hasta los 15 años de prisión, que probablemente cumplirá en el centro de Brians (Barcelona), donde actualmente permanece encarcelado./La Vanguardia
4

L’IMPSOL ja ha obert el termini de sol·licituds per prendre part en el procés d’adjudicació dels habitatges amb protecció oficial de venda amb règim de preu concertat de l’edifici que s’està  construint al c/ Joanot Martorell, 7-9 de Montgat.

El període per presentar les sol·licituds és des del 27 de gener a les 9 h fins el 28 de febrer de 2020 a les 14 h. Les persones que ho desitgin podran presentar la sol·licitud a: A l’OAC de l’Ajuntament de Montgat c/ Francesc Moragas (Galeries) Els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h. Cal concertar cita prèvia a través de l’enllaç https://citaprevia.gestorn.com/montgat/ a l’IMPSOL c/ 62 núm. 16 Edifici A 4a. planta (Zona Franca) de dilluns a divendres de 10 a 14h

Concretament, es tracta del procediment de sol·licitud i adjudicació dels piso en venda de l’edifici en construcció al c/ Joanot Martorell, 7-9 (Turó del Sastre), que té 62 habitatges (dels quals 42 de venda i 63 pàrquings).  Dels 42 pisos en venda, 1 dels quals per a persones amb mobilitat reduïda i 3 més per a persones amb risc d’exclusió social. S’entén per a exclusió social (Famílies monoparentals, o persones amb discapacitats psíquics i/o persones amb malaltia mental reconeguda com a disminució que puguin ser autònoms).

Requisits econòmics:

Tenir un màxim d’ingressos 5,50 vegades l’IRSC.

Nivell d’endeutament no superior al 30% dels ingressos anuals bruts.

La forquilla de preus aproximats dels pisos (amb plaça de garatge inclosa  i traster opcional) serà entre 134.000€ i 247.000€ + IVA.

Les bases d’adjudicació, plànols i preus es poden consultar a la pàgina Web de l’IMPSOL, i fent clic a la pestanya “PROMOCIONS”.
Entre les condicions destaca que cal estar donat d’alta al Registre de sol·licitants i només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar acompanyada sempre de la resolució d’alta del Registre de Sol·licitants, i que els ingressos de la unitat familiar siguin inferiors a 5.50 vegades l’IRSC (1 persona 58.430,02€ – 2 persones 60.237,13€ – 3 persones 62.827,98 € i 4 persones o més 64.922,24 €)/.Tot Badalona

5
L’Hospital Germans Trias de Badalona se suma de nou a la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que enguany se celebra de l’10 al 17 de gener.

Es tracta de la campanya de donació més gran de l’any del Banc de Sang i pretén aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%.A l’Hospital Germans Trias hi haurà horari ininterromput de donació de 9 a 20 h el divendres 10 i el dissabte 11 de gener. La resta de dies de la Marató, l’horari serà de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. Mentre duri la Marató, es podrà donar sang als principals hospitals catalans i, els dies 10 i 11 de gener, a una gran carpa de donació a la Plaça Catalunya de Barcelona, on també hi haurà dos autobusos per rebre a més donants. Podeu ampliar la informació sobre la Marató de Donants de Sang al web del Banc de Sang i Teixits.

7
Noticias / Noche de Reyes en Montgat
« el: Gener 06, 2020, 10:36:33 am »
8
Montgat (Barcelona), 22 dic (EFE).- El segundo premio del Sorteo Extraordinario de Navidad, el 10.989, ha dejado un pellizco de 1,25 millones en Montgat (Barcelona) gracias a una serie vendida en la administración de lotería número 2 del municipio, cuya lotera ha explicado que su hijo "está desesperado" porque no se lo quedó.

La propietaria de la administración, Núria Parera, ha explicado a Efe que recibieron el número agraciado tras una segunda consignación en la que pidieron expresamente más números terminados en 9 y 5.

El hijo, que ya había adquirido lotería de la primera remesa, dudó entre quedarse uno que terminaba en 28, fecha de su nacimiento, o el terminado en 89 (precisamente el año en que nació) y optó por el primero.

A pesar del chasco familiar, Parera, que regenta la administración desde 2004, ha expresado su emoción y felicidad por haber vendido por primera vez un gran premio.

La lotera ha explicado que los diez décimos de la serie se vendieron todos por ventanilla "muy bien" y rápidamente: "casi todos en un día de mercado".

Los 125.000 euros de cada décimo han sido repartidos entre clientes habituales, de los cuales algunos ya han trasladado su euforia a la propietaria.

Parera, que dudaba si abrir o no su despacho este domingo, no ha tenido ni tiempo para comprobar si habían vendido el segundo premio cuando su teléfono móvil y el de su marido han empezado a sonar anunciando la buena nueva.

Una serie del segundo premio también se ha vendido en La Bruixa d'Or de Sort (Lleida), por lo que el 10.989 ha dejado un total de 2,5 millones en Cataluña. EFE

10
Una vez que se materializó la moción de censura contra Rosa Funtané (ERC) | El nuevo alcalde es el socialista Andreu Absil


La dirección comarcal en el Maresme de Junts per Catalunya ha iniciado los trámites para incoar el expediente sancionador contra los tres concejales de su formación en Montgat, una vez que materializaron la moción de censura que elevó a la alcaldía al socialista Andreu Absil. Los concejales Mercè Marín, que será alcaldesa los últimos meses de legislatura, el exalcalde Francesc Garcia Arrocha y Mònica Puig, se enfrentan a la suspensión de militancia si prospera la propuesta de Carles Bosch, presidente de JxCat en el Maresme, ante la dirección nacional para que reúna la comisión de ética del partido

Una alianza entre JxCat, PSC, el exedil de Ciudadanos y SOM desbancó a la alcaldesa republicana Rosa Funtané del gobierno municipal de Montgat, que comandará ahora el socialista Andy Absil y que se turnará con la postconvergente Mercè Marín. Por nueve votos a favor y ocho en contra, el plenario de Montgat decidió aprobar la moción de censura impulsada por la oposición, que reprochó a Funtané su falta de “humildad” e incapacidad de “negociación” desde que revalidó su cargo en 2015,

Mercè Marín (JxCat) compartirá alcaldía con PSC tras la moción de censura a Rosa Funtané (ERC) (acn)


En un pleno extraordinario sin sorpresas, que se prolongó poco más de una hora, se confirmaron los pronósticos y mientras la oposición votaba a favor, los cinco ediles de ERC, los dos de En Comú Podem -que gobiernan juntos- y el único de Guanya més Iniciativa Compromís se posicionaban en contra.

El nuevo alcalde, el socialista Absil, dijo defender un “gobierno de concentración” donde “las siglas son un medio y no una finalidad”: “Si nos lo metemos todos en la cabeza, iremos mucho mejor”, declaró. El socialista criticó “falta de humildad” de ERC y reprochó que no quisieran pactar con los socialistas tras las elecciones municipales “sin decir por qué” y alegando “solo” que “son los del 155”.

Rosa Funtané, exalcaldesa de Montgat por ERC tras la moción de censura (ACN)

Por su parte, Funtané acusó a la oposición de carecer de “ética” y haber forjado “el pacto de la vergüenza” con un acuerdo “entre perdedores para poder ganar lo que perdieron en las urnas”. “No ensucien la palabra ética porque ustedes no tienen ninguna”, espetó antes de censurar que hayan colocado “los intereses personales por encima de los del pueblo”.

La número dos de JxCat, Mercè Marín, justificaba la maniobra al defender que “en los pueblos no valen gobiernos independentistas o no”, sino los “gobiernos que funcionan”, y aseguró que su formación había intentado pactar con ERC para forjar un ejecutivo soberanista tras las dos últimas elecciones municipales. Así, en referencia al 26M, afeó a Funtané que rehusara negociar con JxCat: “Son propuestas legítimas, pero la desautorizan para acusarnos a nosotros de no querer un gobierno independentista”.

El único concejal de Cs. Luís Antonio Fariña, en el municipio que apoyó la moción tuvo que pasar a no adscrito entre las críticas de la dirección naranja, que rechazó de plano respaldar un pacto que implicara aupar hasta la alcaldía a una fuerza independentista./La Vanguardia


11
Noticias / Emisión del pleno del Voto de Censura
« el: Desembre 19, 2019, 09:17:58 am »

12
Noticias / Doble concert nadalenc a l’església de Montgat
« el: Desembre 06, 2019, 06:14:23 pm »
Amb l’arribada de les festes nadalenques i com des de fa uns anys marca la tradició, Montgat acollirà aquest mes de desembre dos concerts de Nadal a l’església parroquial de Sant Joan.El primer es farà el divendres 13 de desembre a les 19.30 h. Serà un concert organitzat per l’Agrupació Sardanista de Montgat en el qual se celebrarà el Nadal amb la participació de la Cobla Ciutat de Girona.

El segon concert previst per aquestes festivitats serà el dissabte 21 de desembre i se celebrarà a les 21 h. En aquest concert de Nadal, organitzat pel Centre Recreatiu i Cultural (CRiC), els membres de la coral del mateix centre interpretaran cançons tradicionals nadalenques./TotBadlona

13
Noticias / Nova targeta moneder d’impacte social a Montgat
« el: Desembre 03, 2019, 12:32:48 pm »
L’Ajuntament de Montgat ha signat un contracte amb la Diputació de Barcelona i Caixabank per impulsar les targetes moneder d’impacte social, una nova mesura que pretén ajudar persones en situació de vulnerabilitat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament dota els ajuts d’alimentació amb una nova modalitat de pagament, que consisteix en una prestació econòmica mitjançant una targeta de dèbit amb un valor monetari definit pels serveis socials municipals que permetrà cobrir les necessitats bàsiques de famílies en situació de vulnerabilitat. D’aquesta manera, es podrà garantir l’accés a aliments frescos i a productes de necessitat bàsica a persones amb disminucions o dependència, famílies monoparentals o nombroses, persones afectades per violència familiar, drogodependents o en altres situacions de vulnerabilitat social./TotBadalona

14
Noticias / Presentada la moció de censura contra ERC i Comuns.
« el: Desembre 03, 2019, 10:50:36 am »
Aquest dimarts al matí s’ha presentat la moció de censura contra l’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané (ERC) i Montgat en Comú Podem.

Junts, el PSC, Ciutadans, que ara ja té un regidor no adscrit, i Som Montgat s’ha decidit a desbancar l’alcaldessa.

Algunes fonts consultades per aquest mitjà han aclarit que els partits de la moció ja s’haurien repartit les regidories. El ple de la moció serà el dia 18 de desembre.

15
Los republicanos no ven motivos que justifiquen la expulsión de la alcaldesa Rosa Funtané

FEDE CEDÓ
Ante la inminente moción de censura en Montgat por parte de los grupos de la oposición PSC, JxCat, SOM y un concejal no adscrito que proviene de Ciutadans, contra el gobierno de ERC y Montgat en Comú, los republicanos expresan todo su apoyo a la alcaldesa Rosa Funtané y advierten que se violenta el pacto en el Consell Comarcal entre republicanos y postconvergentes. Desde la Federación Comarcal de ERC en el Maresme manifiestan su rechazo y atribuyen la acción a “intereses personales de los grupos que la impulsan”.

Para los republicanos la moción es un pacto antinatural promovido por Junts y PSC, que incluye tránsfugas y que “se ha intentado blanquear con la baja del concejal de C’s de su grupo político” una formación que hace gala de “un catalanismo irresponsable”. Sobre el concejal de SOM, recuerdan que abandonó el mandato del PSC, por lo que el pacto opinan que “nace sin más ambición que la de ocupar sillas con un transfuguismo descarado”. Un acuerdo que se gestó a los pocos días de nombrar alcaldesa a Funtané.

Reconocen desde ERC que la dirección comarcal de JxCat ha desautorizado públicamente a su grupo municipal y ha anunciado la apertura de expedientes disciplinarios como paso previo a la expulsión. Sin embargo admiten pese a ello existe un “distanciamiento hacia un pacto obsceno que violenta la confianza establecida con la firma del pacto con Junts per Catalunya en el Consell Comarcal del Maresme”.


La voluntad de los montgatenses, según ERC ha quedado expresada en las urnas al votar una alcaldía republicana y también en las generales, con sendas victorias de la formación que lidera Rosa Funtané. Ante la moción, entienden que los proyecto políticos que “se conforman desde los intereses personales son nocivos para la política y la población” ya que no van orientados a servir a la ciudadanía./La Vanguardia


Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 68
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal