Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 65
1
Noticias / Montgat celebra la seva primera audiència pública
« el: Avui a les 08:18:21 am »
El projecte Wavegarden, les voreres de la ronda Països Catalans i la construcció del passeig Marítim van ser els únics temes que van sorgir dilluns a la primera audiència pública que ha organitzat l’Ajuntament de Montgat, en la qual van participar prop d’una trentena de persones.

La primera pregunta feia referència al complex de surf de Montgat que mai no es va arribar a fer, Wavegarden. L’alcaldessa Rosa Funtané va explicar que l’Ajuntament va decidir no fer la modificació necessària del Pla General Metropolità per permetre la construcció del complex a principis de juliol de 2018 en una comissió informativa i per aquest motiu no es va portar al Ple.

El regidor Gabriel Salguero va informar, en canvi, que esperen poder començar a arreglar una de les voreres de la ronda Països Catalans en els pròxims quinze dies i l’altra vorera a partir de setmana santa.

Finalment, l’alcaldessa Funtané va subratllar que el projecte del passeig Marítim està acabat i en fase de licitació, però hi ha un inconvenient referent a la disponibilitat d’un terreny, del qual la cofraria de pescadors en reclama el dret, i per aquest motiu no s’ha pogut avançar. Els serveis jurídics de l’Ajuntament treballen per solucionar-ho./Linia Nord

2
Noticias / Exposició per recuperar la memòria històrica de Montgat
« el: Març 19, 2019, 08:36:48 am »
El dilluns 25 de març a les 19 h s’inaugurarà l’exposició “MONTGAT 1933-1950: retrat d’una època.
 Recuperem la memòria a través de l’arxiu municipal”, a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc, una mostra carregada de documents curiosos i representatius de la vida en aquest període del segle XX.
L’exposició presenta un recull de la recerca feta a l’arxiu municipal de l’Ajuntament gràcies a la tasca realitzada per l’historiador local Abelard Chimisanas Julià, amb documents que van des de l’inici de l’autonomia municipal de Montgat (el nostre poble es va segregar de Tiana el 16 de juliol del 1933) fins a la dècada dels anys cinquanta del segle passat.
 L’exposició aplega documentació de l’època de la Segona República, la Guerra Civil i la postguerra, que mostra l’impacte que van tenir a Montgat aquests episodis de la història del país.
 L’exposició es podrà visitar des del 26 de març fins al dia 29 d’abril en horari de biblioteca (tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 hores i els dijous i dissabtes al matí de 10 a 14 hores)./Tot Badalona


3
Noticias / Montgat celebra les Jornades del Dia del Consumidor
« el: Març 16, 2019, 08:47:45 am »
L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Montgat (OMIC) arriba aquest divendres al seu 10è aniversari. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Montgat ha organitzat les Jornades del Dia del Consumidor, que aquest any arriben a la seva 12a edició i que tindran lloc aquest divendres i els dies 20 i 21 de març.

Aquest divendres, la Sala Pau Casals acollirà un acte per celebrar l’aniversari de l’OMIC i donar el tret de sortida a les Jornades del Dia del Consumidor.

Aquestes jornades continuaran el 20 de març amb la Unitat Mòbil de Consum de la Diputació de Barcelona, que se situarà a la plaça de les Mallorquines, i tancaran el 21 de març al Casal de Gent Gran amb l’activitat La música en consum.

L’OMIC és un servei gratuït d’informació, ajuda i orientació que depèn de l’Ajuntament i que està obert a tota la ciutadania els dilluns i dimarts al Centre Cívic. El seu objectiu és garantir que les persones consumidores puguin exercir els seus drets bàsics./Linea Nord


4
Noticias / Es constitueix el Consell de la Vila de Montgat
« el: Març 09, 2019, 08:49:01 am »
Aquesta setmana s’ha constituit primer Consell de la Vila de Montgat a la Sala Pau Casals.


Al Plenari de constitució hi van participar regidors/es en representació dels grup municipals de l’Ajuntament, així com representants d’entitats cíviques, socials, culturals i esportives i persones escollides entre la ciutadania de Montgat. El Consell de la Vila és l’òrgan de participació creat per tal que els representants de la ciutadania debatin amb responsables polítics i tècnics municipals els assumptes públics de la ciutat. Regulat a l’article 23 del Reglament de Participació Ciutadana té com a funcions els plans d’actuació generals, canalitzar queixes i suggeriments, emetre informes, promoure estudis i fer propostes en matèria de desenvolupament econòmic, local, planificació estratègica de la ciutat i grans projectes urbans./Tot Badalona

5
L’alcaldessa celebra l’arxivament de la causa. Foto: ERCL’alcaldessa, Rosa Funtané, ja no serà investigada pel cas del referèndum sobiranista de l’1 d’octubre de 2017.
La Fiscalia Provincial de Barcelona va notificar el cap de setmana a Funtané que les diligències d’investigació contra ella havien estat arxivades.

L’alcaldessa estava sent investigada per delictes de desobediència, prevaricació i/o malversació de cabals públics per l’organització del referèndum de l’1-O a Montgat. El decret de la Fiscalia va concloure que no es va poder acreditar la comissió d’aquests delictes i, per tant, van decidir arxivar la causa.

Funtané explica a Línia Nord que va rebre la notícia amb “molta il·lusió”, tot i que estava tranquil·la perquè tenia clar que “votar no és un delicte, en canvi colpejar la gent sí que ho és”. “Tinc la tranquil·litat que, ara que la causa ja està arxivada, ja no he de preocupar-m¡hi ni pensar-hi”, assenyala.

L’alcaldessa destaca que ara tot queda en mans del seu advocat, a qui ha agraït la feina feta, perquè no només va aconseguir que s’arxivés el seu cas, sinó també el de tots els alcaldes i alcaldesses que van ser citats a declarar a les mateixes dates.

“Senzillament és un acte de justícia. La injustícia era que estiguéssim investigats. No podien justificar per cap mena d’acció el que volien pretendre i acusar-nos d’una cosa que no és il·legal”, ressalta Funtané./Linia Nord

6
Noticias / Obito de Francisco Corro .
« el: Març 03, 2019, 12:02:42 pm »
Obito de Francisco Corro Vazco ,Primer responsable politico del P.S.U.C en la transición y primer Teniente de Alcalde en el primer Ayuntamiento democratico en Montgat en 1979,hoy dia 3 de Marzo a las 12:30 en el tanatorio de Montgat a las 19 será el sepelio

7
L’Ajuntament de Montgat celebrarà el pròxim 18 de març la primera audiència pública ciutadana del municipi.

Els veïns i veïnes de Montgat podran participar-hi en nom propi o en representació d’entitats, associacions o col·lectius del poble, sempre que sol·licitin la intervenció a l’Ajuntament.

Les persones que vulguin proposar temes per tractar-los poden presentar les seves propostes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o de manera electrònica a través de la pàgina web municipal. Dos dies abans de la data de l’audiència es publicarà al Tauler d’Edictes l’ordre del dia amb els temes que es tractaran a l’audiència.

Les sol·licituds d’intervencions de la ciutadania s’avaluaran tenint en compte que el nombre màxim de sol·licituds d’intervenció en una audiència pública és de vuit i que la concreció de la pregunta ha de ser d’un assumpte de competència municipal, entre altres condicions que s’especifiquen al reglament de participació ciutadana de l’Ajuntament de Montgat./Lnia Nord

8
Del 26 de abril al 5 de mayo tendrá lugar la segunda edición del Telefèric Fest 2019, el festival que nació el año pasado en Badalona y Montgat. El evento catalán ha anunciado ya su cartel y los horarios de las actuaciones....
Para esta segunda edición como decimos, sus responsables siguen apostando por la calidad artística nacional como máxima. Y contando con tres espacios para sus conciertos en Badalona (La Donzella de la Costa y Sarau 08911), así como el Panoràmic, en Montgat. En el cartel de este año figuran Maika Makovski, Roger Mas, Caïm Riba, Los Hermanos Cubero, Quimi Portet, Oriol Tramvia, Brighton 64, Azucarillo Kings y Diego Cortés.

HORARIOS TELEFÈRIC FEST 2019

VIERNES 26 ABRIL-ROGER MAS – 22.30 h. – SARAU 08911

SÁBADO 27 ABRIL- BRIGHTON 64 (ACÚSTICO) – 19.30 h –PANORÀMIC

DOMINGO 28 ABRIL- LOS HERMANOS CUBERO – 19.30 h. – LA DONZELLA CLUB DE PLATJA (interior)

 MARTES 30 DE ABRIL- QUIMI PORTET – 23 h. – SARAU 08911

MIÉRCOLES 1 MAYO- ORIOL TRAMVIA – 16.30 h. – LA DONZELLA CLUB DE PLATJA (exterior)

VIERNES 3 MAYO – MAIKA MAKOVSKI- 23 h. – SARAU 08911

SÁBADO 4 MAYO- CAÏM RIBA – 19.30 h. – PANORÀMIC

SÁBADO 4 MAYO-  AZUCARILLO KINGS- 23: 59 h.- SARAU 08911

DOMINGO 5 MAYO- DIEGO CORTÉS- 19.30 h.- LA DONZELLA CLUB DE PLATJA (interior) ...


9
Noticias / Anuncio del Ayuntamiento de Montgat
« el: Febrer 21, 2019, 10:31:33 am »
Anuncio del Ayuntamiento de Montgat por el que se formaliza el contrato de servicios de mantenimiento general de los espacios verdes, mobiliario urbano y parques infantiles del municipio de Montgat.

Nº de Disposición: BOE-B-2019-6726|Boletín Oficial: 42|Fecha Disposición: 0000-00-00|Fecha Publicación: 2019-02-18|Órgano Emisor: Administración Local

1. Entidad adjudicadora:
a) Organismo:

Ayuntamiento de Montgat.
[b]2. Objeto del contrato:
a) Tipo:[/b]
Servicios.
b) Descripción:
Mantenimiento general de los espacios verdes, mobiliario urbano y parques infantiles del municipio de Montgat.
g) Medio de publicación del anuncio de licitación:
Boletín Oficial del Estado.
h) Fecha de publicación del anuncio de licitación:
06/04/2018
5. Presupuesto base de licitación.
Importe total: 1.499.080 euros.
6. Formalización del contrato:
a) Fecha de adjudicación:
20/12/2018.
b) Fecha de formalización del contrato:
07/02/2019.
c) Contratista:
Urbacet, SLU.
d) Importe o canon de adjudicación:
Importe total: 1.486.829,82 euros.
Montgat, 8 de febrero de 2019.- Alcaldesa, Rosa M. Funtané Vila.

Trámites

Registro de la Propiedad  Nota simple  Servicio de búsqueda de propiedades Registro de marcas  Informes DGT
Contenidos

Contratos  Artículos  Foros
Copyright Jurisweb Interactiva S.L. 2017
Derecho.com


10

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha començat aquesta setmana el projecte Petjades que acompanyen, una iniciativa d’acompanyament i suport amb gossos a la planta de Pediatria per disminuir l’ansietat que poden sentir els infants quan s’han de sotmetre a proves o tractaments.


El projecte sorgeix de la col·laboració amb ItCan i amb la Fundació Somni dels Nens, amb la qual l’Hospital, a través de la seva Unitat d’Atenció a la Ciutadania, coopera des de fa 14 anys. Gràcies a aquesta col·laboració, cada dilluns, les nenes i nens de l’Hospital de Dia de Pediatria Can Ruti compartiran el seu tractament amb gossos educats específicament per aquesta tasca. També, el primer dijous de cada mes, els gossos visitaran la consulta que es realitza conjuntament de neuroortopèdia amb rehabilitació.

“Els gossos aporten als infants una disminució de l’ansietat, una millor tolerància als procediments dolorosos i una ajuda en la rehabilitació motora. Ajuden a què l’entorn sigui més amigable, menys hostil. Després d’aquesta primera teràpia, hem confirmat que els nens estaven més tranquils i mostraven menys ansietat amb els professionals sanitaris quan eren sotmesos a processos dolorosos”, explica la pediatra de Germans Trias, Maria Méndez./Tot Badalona

11
Anton Rosa
Roger Casanovas ha denunciado al profesor Miquel Ibran por abusos sexuales.

 El exalumno de la escuela Mireia de Montgat ha presentado en la comisaría de los Mossos d'Esquadra de Ripoll (Ripollès) este martes la querella contra el que fue su tutor y maestro de religión durante el curso comprendido entre los años 1984 y 1985, aunque el acusado murió hace unos años. La denuncia de la víctima no se dirige contra el colegio al entender que "ya tiene poco que ver" con el incidente que se produjo hace 35 años.

"Después de una semana de emociones, noches sin dormir y muchos nervios lo dejaremos aquí", asegura el exalumno en un mensaje en las redes sociales. Según explica el denunciante, llevar el caso a los tribunales servirá para cerrar a un paréntesis de más de tres décadas.

Casanovas ha querido agradecer a Joaquin Rodriguez, la segunda víctima que denunció haber sufrido abusos sexuales por parte de Miquel Ibran, que también hiciera público su testimonio y su valentía. Los dos casos tienen bastantes similitudes con respecto al modus operandi del profesor de religión y, de confirmarse su veracidad, supondrían que no se trata de un incidente aislado sino que el maestro respondía al perfil de un pederasta.

Después del estallido de los posibles casos de abusos, el colegio afectado ha decidido abrir una investigación interna para aclarar los hechos.

La directora del centro, Mariló Vidal, asegura que son "momentos difíciles para la escuela", ya que el nombre y el prestigio del centro se podrían ver "manchados". Sin embargo, Vidal asegura que "ni la dirección ni las personas que formamos parte de la comunidad educativa del centro desde 1990 somos responsables de ningún hecho o situación que pudiera tener lugar, antes como es este caso, supuestamente ocurrido hace 35 años".

Casanovas decidió hacer público su testimonio a raíz del estallido de los últimos casos de pederastia en Montserrat y Constantí (Tarragona).

Según explicó a El Nacional, el profesor de religión del colegio se masturbó delante suyo al menos en dos ocasiones durante el curso comprendido entre los años 1984 y 1985, cuando la víctima tenía sólo 14 años. "Era una bellísima persona, pero se ve que yo le gustaba"./El Nacional.cat


12
Noticias / LA LACRA DE LA PEDERASTIA
« el: Febrer 08, 2019, 08:34:42 am »
Dos exalumnos denuncian los abusos sexuales de un profesor de religión de Montgat

Roger Casanovas y Joaquim Rodríguez, de cursos distintos, revelan los ataques de M.Y. en la década de los ochenta
El primero colgó anoche un mensaje en Facebook para "destapar toda la mierda" tras indignarse con las palabras del arzobispo de Tarragona
Fachada del colegio Mireia de Montgat.  / GMAPS

Un profesor de Religión del col·legi Mireia de Montgat abusó sexualmente de al menos dos alumnos entre los años 83 y 85, según aseguran ambas víctimas, Roger Casanovas y Joaquim Rodríguez. El primero de ellos fue quien encendió la mecha a través de un mensaje que colgó en Facebook el miércoles por la noche. Lo hizo indignado con las declaraciones del arzobispo de Tarragona, Jaume Pujol, que tras la crisis de pederastia que vive la diócesis minimizó los abusos de dos de sus curas investigados por el Vaticano.

Casanovas explica que el profesor de Religión M. Y., ya fallecido, abusó de él en dos ocasiones. Una de estas la detalla en el mensaje colgado en la red social. El maestro le pidió que le acompañara para "hablar" y se encerró con él en una habitación pequeña, debajo de las escaleras que "conducen a las aulas". Se tumbó en el sofá e hizo que Roger se sentara sobre sus piernas, de espaldas a él y con la vista fija en una estatua del niño Jesús. En esa posición, se masturbó, sujetando la cabeza del menor cada vez que este trató de darse la vuelta al notar qué estaba ocurriendo. "Al finalizar, hizo que me estirara sobre él". "Destapemos la mierda", concluye un mensaje del que ya se han hecho eco diversos medios de comunicación como 'El Nacional.cat' y ha obligado a la directora del centro a comparecer ante ellos este jueves.

En una entrevista telefónica con EL PERIÓDICO afirma que no es capaz de recordar si el docente abusó en otras ocasiones. "En esa época tenía migrañas tan fuertes que acababa vomitando, él venía a hacerme compañía en una sala en la que descansaba cuando estas se agudizaban y me abrazaba mientras dormía. No sé qué haría entonces".

Mensaje colgado por Roger Casanovas en FaceBook.

El gesto de Casanovas provocó una reacción que le ha "sobrepasado", a él y a su familia, y le dejó "toda la noche en vela". También ha activado otro resorte, tal vez más inesperado. Otro alumno se puso en contacto con él este jueves por la tarde para decirle que había pasado por una situación similar.

A los 17 años

Joaquim Rodríguez sufrió los tocamientos de M.Y. un año antes, durante el curso de 1983-84. Él era mayor que Roger, había repetido primero de BUP y estaba terminando tercero. Calcula que tendría unos 17 años. Como en el caso de Roger, el profesor de Religión era su tutor, un hombre cercano del que las malas lenguas decían que era excesivamente cariñoso con los alumnos.

"Yo era mal estudiante y me invitó varias veces a su casa para que me diera clases de repaso su hijo. Creo que con Roger usó la misma estrategia y estoy seguro que lo hacía para ganarse nuestra confianza". El día de los abusos su tutor le llevó a una sala del colegio para hablar con él sobre qué opciones tenía de superar el curso con las asignaturas que había suspendido.

La mano sobre la pierna

"Me sentó junto a él, y mientras me hablaba, me puso la mano sobre la pierna. Después, comenzó a subirla hasta mis genitales. En cuanto lo noté, di un respingo hacia atrás. La misma acción se repitió otras dos veces. Con la tercera fue más directo y el gesto fue inequívocamente de pretender cogerme el paquete que impedí levantándome de la silla", explica. Lo que más llama la atención ahora a Joaquim, que estaba seguro que tarde o temprano se abriría el caso de este profesor, es la que calma que conservó en todo momento, "su frialdad". Una forma de actuar que cuadra con alguien que está acostumbrado a comportarse de este modo con menores.

Tanto Casanovas como Rodríguez estudian presentar una denuncia policial contra M. Y. El primero, en realidad, está ya convencido. La escuela, que cambió de dueños en 1990, "desconocía" el caso y ha comunicado a las familias que ha abierto "una investigación" para aclarar el caso. /El Periodico de Cataluña


14
Fòrum General / Re:el primer TRANSFUGA oficial de Montgat
« el: Febrer 05, 2019, 08:49:06 am »
mentir sin verguenza es demasiado para este tramposo. Busca donde salga una sola vez en un periodico que fue el o que salga el a decir fui yo el que dió el chivatazo. que lo diga a cara descubierta y ya luego nos reiremos cuando haya el juicio y se sepa donde estuvo pidiendo trabajo
http://www.montgat.net/noticies/un-edil-catalan-del-psc-arranco-la-trama-enredadera-que-supera-ya-8-000-folios/msg15240/#msg15240

15
Noticias / Millores al Turó del Mar de Montgat
« el: Febrer 05, 2019, 08:24:00 am »
L’Ajuntament de Montgat ha aprovat els projectes de millora de les voreres i l’asfaltat de la connexió entre l’avinguda del Parc i la rambla del Turó del Mar.


Per una banda, un dels projectes preveu la comunicació adaptada d’aquestes dues vies, eliminant part de la tanca vegetal per permetre comunicar la vorera de l’avinguda del Parc amb la plataforma de la rambla amb una petita rampa adequada per al pas de cadires de rodes.
 
El pas de vianants es farà elevat i es milloraran les escales de baixada de la rambla a la vorera de l’avinguda. L’actuació també millorarà la connexió per a evacuació d’aigües i s’instal·laran portes noves a la tanca de la zona infantil.

 La intervenció també dona resposta a la demanda de l’associació de veïns i veïnes del barri en el sentit d’eliminar el mobiliari de formigó que hi ha a la plaça de les Palmeres, que se substituirà per bancs perimetrals.

Finalment, el segon projecte consisteix en la reparació de l’asfalt dels trams en pendent de l’avinguda del Parc i el carrer Buenos Aires per connectar amb la rambla del Turó així com la renovació de la pintura viària./TOT

Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 65
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal