Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 ... 75 76 77 78 79 [80]
1186
Noticias / Cervesa artesana arran de mar
« el: Setembre 30, 2012, 10:25:58 am »
José Carreño i Albert Vázquez són els emprenedors que hi ha al darrere de la marca de cerveses Dimoni Foto: M.M.Dimoni és la marca triada pels seus creadors per identificar-la amb la ciutat de BadalonaMARTA MEMBRIVES

Esperen poder traslladar la producció a Badalona per ser més competitius
Han venut 12.000 ampolles de cervesa des de la sortida al mercat el gener
Notícies de ...
 
Badalona
 Ordi, aigua i llúpol són els ingredients de la cervesa, una beguda tan antiga com la civilització ibera i que a Catalunya està vivint uns bons moments, derivats de l'eclosió de tot un seguit d'artesans, que aposten per una elaboració tradicional que cuida al màxim el procés de producció. I és que els consumidors són cada cop més exigents. Ara fa un any, uns emprenedors de Badalona van apuntar-se al carro i, després d'un temps de proves casolanes, van decidir que el producte tenia prou qualitat per fer-se un lloc en un mercat tan competitiu com és actualment el de la cervesa. Així va sorgir Dimoni, un nom que, segons els seus creadors, la identifica amb la ciutat que l'ha vist néixer per la tradició de la cremada del Dimoni a Badalona durant les Festes de Maig.

L'aventura va començar amb tres socis que van fundar una cooperativa. Ara, d'aquests tres, només en queden dos de disposats a tirar-ho endavant. Busquen un nou soci per poder mantenir l'estructura de cooperativa. Els resultats del primer any els encoratgen a seguir endavant i ja pensen en la creació de nous productes que es puguin afegir a les varietats de cervesa que tenen al mercat. Dimoni es presenta ara amb tres cerveses identificades amb tres colors. La groga és la cervesa de blat, que recorda les que es produeixen a la zona alemanya de Baviera. La vermella, la torrada, és la que està tenint més èxit gràcies al seu sabor de doble malta a l'estil anglès. També hi ha una tercera varietat, la negra tipus stout, feta a l'estil de les cerveses irlandeses, més minoritària però que també va trobant el seu públic. Les vendes es distribueixen de manera que la vermella copa el 50% de les comandes i la de blat i la negra es reparteixen la resta en una proporció del 30% i el 20%, respectivament.

El producte es fa de forma artesanal i les tres cerveses són totalment naturals, sense cap mena d'additius. De moment, els responsables del projecte asseguren que no es plantegen buscar una certificació ecològica perquè encara és difícil aconseguir ingredients de cultiu ecològic com algunes de les maltes minoritàries que fan servir, tot i que els processos de producció sí que són artesanals. La diferència entre les cerveses Dimoni i altres marques comercials més conegudes és la utilització del llúpol, “que no només es fa servir per donar amargor sinó també per crear un gust característic”, explica José Carreño, soci i artífex de la recepta de la cervesa, que destaca el baix contingut alcohòlic de les seves varietats i el fet que la fermentació sigui alta “perquè aporta més matisos al resultat final”.

Des de la sortida al mercat del producte, el gener d'aquest any, n'han venut 12.000 ampolles, xifra que Albert Vázquez, soci responsable del departament comercial, qualifica de “bona” tot i que reconeix l'esforç de “cremar carrer” que han hagut de fer per donar a conèixer el producte i introduir-lo a cerveseries, bars i comerços especialitzats. Asseguren que les fires han estat una bona manera d'arribar al consumidor. En un any han aconseguit situar-se en un centenar de punts de venda, majoritàriament de Badalona i la resta del Barcelonès nord, i també han rebut comandes de Tarragona, Madrid i Almeria.

La cervesa es produeix en una fàbrica de València, una opció que no requeria grans inversions inicials i que garantia als emprenedors el control de tot el procés. Ara l'objectiu és traslladar la producció a Badalona. “Ens trobem amb molts llocs on no podem entrar per una qüestió de preu, i estem segurs que si poguéssim apropar la producció podríem ser més competitius”, argumenta José Carreño. Asseguren que aquest és l'objectiu a mitjà termini per fer avançar un negoci en el qual van entrar amb il·lusió i que, després d'un any, creuen que té possibilitat de tirar endavant i fins i tot créixer amb la creació de noves cerveses que complementin l'oferta existent./El Punt


1187
Noticias / Les retallades arrasen a les àrees de sanitat i educació
« el: Setembre 30, 2012, 10:10:51 am »
Al ministeri d'Ana Mato li han rebaixat fins i tot els crèdits un 3,1%
L'FP, les escoles d'idiomes i l'ensenyament secundari pateixen junts una reducció de més del 38%Que el govern popular s'apliqués més a disminuir les despeses que a augmentar els ingressos en els pressupostos generals de l'Estat (PGE) no va ser cap sorpresa. Per tant, pocs han estat els departaments que incrementen o igualen les quantitats del 2012. De retallades, n'hi ha hagut per a tothom.

La nota mínimament positiva del PGE l'aporten les partides de pensions i serveis socials i promoció social, que s'incrementen un 4,9% i un 34,4%, respectivament. Els pressupostos preveuen que les pensions abonades pel sistema de la Seguretat Social i de classes passives tindran un increment de l'1% el 2013. Es fixa en 10.798,20 euros l'any la pensió mínima de jubilació per a les persones de 65 anys o més amb cònjuge a càrrec, mentre que per als beneficiaris menors d'aquesta edat serà de 10.119,20 euros.

La llista més llarga correspon, però, a les retallades, especialment les d'educació (14,4%), cultura (19,6%), comerç, turisme i pime (18,8%), exteriors (11,2%), infraestructures (13,5%) i desocupació (6,6%).

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, però, és el que pateix la retallada més gran, amb una reducció de 415 milions en la seva dotació per al 2013, quantitat que s'eleva fins als 2.970 milions si s'inclouen les aportacions a la Seguretat Social, el Servei Públic d'Ocupació Estatal i les obligacions d'exercicis anteriors. Si s'exclouen aquestes partides, Sanitat pateix una retallada del 22,6%, mentre que si s'hi inclouen, el ministeri experimenta un augment de la despesa del 28,6%, la més gran de tots els departaments. Els PGE també preveuen per a l'any vinent per a sanitat un total de crèdits de 3.852 milions, un 3,1% menys que el 2012.

Dins de l'apartat d'ensenyament, les més colpejades han estat les partides a la formació professional (FP), les escoles d'idiomes i l'ensenyament secundari, que han experimentat una reducció del 38,3%. El govern també ha retallat la partida de beques i ajudes als estudiants, que baixa un 3,8%, tot i emportar-se més de la meitat del pressupost d'educació.

Fins a l'eliminació

La cooperació per al desenvolupament, que depèn del Ministeri d'Exteriors, també pateix un descens del 23,4%, i es retallen un 18% els crèdits a programes de telecomunicacions i societat de la informació. Les subvencions al transport es reduiran un 6% i igual percentatge afecta el Ministeri de Defensa. També la dotació de Justícia cau un 4,3%.

Per primera vegada es redueix la inversió en Seguretat Ciutadana, que baixa un 5%, tot i que es manté la partida d'auxili a les víctimes, i institucions penitenciàries també rep una reducció del 4,4%. El que sí que ha eliminat el govern popular dels PGE per al 2013 és el pressupost destinat a la memòria històrica, que el 2012 va ser de 2,5 milions.


LA XIFRA
4,9
per cent
augmenta la partida per a pensions el 2013, mentre que els recursos a serveis socials creixen un 34%.
/El Punt

1188
Noticias / Pleno Municipal Septiembre 2012
« el: Setembre 28, 2012, 09:16:37 am »
De este Plenario, cabe destacar  la moción presentada por los grupos municipales del PRE, PSC, ERC y ICV-EUiA,para la supresión de la exención de pago del IBI a la iglesia católica y otras confesiones religiosas.
 Puesta a votación, fue desestimada por el voto de calidad del alcalde Sr Francesc Garcia y los votos en contra de  CiU y PP. 

El punto 6, que hacia referencia a la contratación de la Gerente de Playas de Montgat, la Nº 3 de la lista del PP en las ultimas elecciones y hija del actual regidor del PP Sr Ismael Gonzalez, generó un amplio debate. El portavoz del PSC denunció la incidencia que esa decisión tendría en las votaciones de los próximos plenos.   La proposición de que se anulara la contratación presentada por ICV-EUiA quedo rechazada, al  quedar claro que no correspondía al Pleno pronunciarse en este tema por ser una decisión de una empresa mercantil Municipal. El salario de ese puesto de trabajo se cuantifica en 22.000 Euros anuales a media jornada más coste de la Seguridad Social.

1189
Noticias / Moments-Els ancians i la jubilació/19 set. 2012
« el: Setembre 20, 2012, 12:32:37 pm »
 La gent gran i del seu paper en la nostra societat 19 set. 2012 .
El psicòleg Josep Lluís Conde ens explica com vivim el pas a la vellesa, el tracte que cal donar a la gent gran i les aportacions que aquest col-lectiu pot fer a la societat.D`altra banda Miguel Tomás,juvilat del taxi,explica com s`ha integrat al moviment dels iaioflautas i com aquest fet li ha donat sentit a la seva vida.També,Albina Francitorra,que ja ha fet 100 anys,ens parla con viu la vellesa.


http://www.rtve.es/alacarta/videos/moments/moments/1531711/


Un grupo de iaioflautas en el Ateneu Roig

1190
Un total de 1.400 participantes inscritos hasta el momento, estrenaran el circuito que transcurre por 15 municipios del Maresme

Challenge Barcelona-Maresme presentará el próximo viernes día 14 a las 12.00h, las novedades del circuito del Challenge del 30 de septiembre, en la Bibioteca Tirant lo Blanc de Montgat. Un total de 1.400 participantes inscritos hasta el momento, estrenaran el circuito que transcurre por 15 municipios del Maresme.
 

Challenge Barcelona-Maresme, distinguida por la Federación Española de Triatlón, como la mejor Triatlón de España en 2010 y 201, incorpora como novedad un circuito que recorre 15 municipios del Maresme, desde Santa Susanna hasta la población de Montgat.

 

Para la ocasión se ha contado con la colaboración de los municipios de la comarca que se incorporan a este evento deportivo de primer nivel, con el ánimo de sumar fuerzas para convertir el Maresme en un referente del triatlón a nivel internacional.

 

El Challenge Barcelona-Maresme puede presumir este año de tener un cartel de lujo. Raúl Amatriain, actual campeón de España de LD y MD encabeza la lista de los hasta ahora 1.400 inscritos para la prueba, que convoca a deportistas de más de 30 nacionalidades.

 

Más información:

http://www.challenge-barcelona.es

1191
Noticias / L` 11 Setembre a Montgat
« el: Setembre 12, 2012, 06:18:55 pm »1192
Noticias / MANIFEST 11 SETEMBRE
« el: Setembre 05, 2012, 08:59:48 am »
                            

 L`ASSOCIACIÒ DE VEINS RESIDENCIAL MONTGAT INFORMA
                                                                MANIFEST 11 DE SEPTEMBRE                                                                 
Veïns/@s

El proper dia 10 L’Ajuntament vol fer un acte per commemorar el desembarcament que es va dur a terme a l’Agost de 1705 a la platja de Montgat (mes informacions a la pàgina de l’Ajuntament: Montgat. cat)

Amb motiu d’aquesta commemoració (segons el programa previst acabarà a les 10 de la nit) tot seguit es farà l'ofrena floral de les entitats de Montgat al monument de les quatre barres al passeig de la platja i acabara fent un cremat, podria ser que tots els actes acabin passat la mitja nit.

A la reunió mantinguda el dia 4 amb les entitats del poble a l’Ajuntament, aquesta associació pregunta perquè l'ofrena floral no es fa el dia 11 de Setembre, diuen que es perquè la commemoració del desembarcament sigui mes complert.............pot ser.

També diuen que el dia 11 no hi ha demanda de parades per posar al passeig de la platja, ens ho creiem perquè ho han dit però ho dubtem, mes quan està publicat per l’Ajuntament (al plànol d’Informació Municipal) que les fires a Montgat son 11 de Setembre i Fira Nadal

Diuen que fer l’acte floral el dia 10 no te res a veure amb la manifestació que es farà a Barcelona el dia 11 a la tarda.

Aquesta Associació felicita al l’Ajuntament per l’acte del desembarcament però s’oposa a fer l’ofrena floral al mateix acte.

Hem dit que no hi anirem a fer l’ofrena floral el dia 10 i que ho farem el dia 11 encara que hi estem sols i sense polítics.

Aquesta Associacio i la A.VV.Can Maurici faran l'ofrena floral el dia 11 de Setembre a les 12 h

Montgat Setembre 2012

1193

BARCELONA, 29 Ago. (EUROPA PRESS) -

   La Obra Social La Caixa ha destinado 36.000 euros a Proyecto Hombre Catalunya para un programa de apoyo a jóvenes y adolescentes con problemas de drogas y riesgo de exclusión social que lleva a cabo un centro de día de Montgat (Barcelona).
 
   Según un comunicado, este proyecto ofrece actividades de ocio y saludables para reforzar la maduración y educación de estos jóvenes de entre 12 y 23 años consumidores de drogas, que presentan problemas como bajo rendimiento académico, conflictividad familiar, falta de actividades de ocio saludables y problemas psiquiátricos.
 
   En este centro de día las actividades se desarrollan en horario de tarde para que sean compatibles con el horario académico o laboral de los jóvenes.

1194
Noticias / Recortes en la Sanidad Publica:
« el: Setembre 02, 2012, 09:00:45 am »
 CAP MONTGAT
Montgati/Montgatina ¿Sabia usted….
   que se han incrementado las listas de espera por falta de cobertura en casos de vacaciones.bajas laborales,excedencias,etc.?

…que ha habido una importante reducción de las pruebas medicas solicitadas por los profesionales para un correcto diagnostico?

…que se han retirado del mercado más de 450 medicamentos,entre ellos jarabes,colirios,antivaricosos,pomadas,etc.?

…que el cierre de muchos quirófanos por falta de personal conlleva a que muchos pacientes oncólogicos vean retrasadas sus intervenciones quirúrgicas más alla de sus expectativas de vida?

…que la Sanidad Concertada(XHUP),atiende a más del 70% de la población d Cataluña y se esta perdiendo la prestación de un servicio de calidad a la población?

…que ahora nos imponen el Euro por receta y el RE co-pago de la medicación,lo cual es un nuevo agravio  para la población y más aún para las familias en riesgo de exclusión social.(Dónde va a parar todo ese dinero?,¿a la Banca?)

…Y que a todo eso sumamos:

Que nuestro salarios están congelados desde el 2008?

…que en el año 2010 nos recortaron el sueldo un 5% por ampliación del Real Decreto,recorte que no nos tocaba?

…que en el año 2011 hubo un nuevo recorte del 10% del concierto del CatSalut con los centros, lo que conllevo a la pérdida de muchos puestos de trabajo,retribuciones y derechos sociales entre otros?

…que ahora tenemos encima de la mesa un incremento de jornada que significará más perdidas de puestos de trabajo o,en su defecto la disminución de salarios nuevamente y la pérdida de la paga extra de Diciembre entre otros derechos sociales,complementos salarials,etc.?

…que existe el riesgo de no cobrar nuestros salarios en el mes de Agosto?

Si todo esto sigue asi,podremos llegar a ver la desaparición de la sanidad tal y como hoy la conocemos,para convertirse en una sanidad privada.

 

SU MEDICO/A, SU ENFERMERO/A,  EL/LA ADMINISTRATIVO/A  QUE  LO  ATIENDE EN LAS RECEPCIONES,TODOS  LOS   COMPAÑEROS/A  QUE HACEN  QUE  SU ATENCIÓN  SEA  POSIBLE PEDIMOS  SU  APOYO  FRENTE  A  ESTA  SITUACIÓN  EN  LA  QUE  TODOS  NOS  VEMOS AFECTADOS.

NADIE QUIERE TRABAJAR GRATIS !!!POR UNA SANIDAD PÚBLICA Y GRATUITA!!!

Trabajadores/as de BSA

Afecta a todos los usuarios de la Sanidad Publica de Montgat y Tiana


Pàgines: 1 ... 75 76 77 78 79 [80]
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal