Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 73
16
Noticias / Decàleg per la tornada al ‘cole’ (al setembre)
« el: Juliol 17, 2020, 06:32:07 pm »
A cada lloc serà diferent perquè és difícil preveure com serà el viatge del coronavirus: quines parades realitzarà i amb quina intensitat habitarà en cadascuna d'elles. Tota cautela és poca però la responsabilitat no pot derivar en pors que ens paralitzin i impedeixin l'exercici de drets tan fonamentals com el de l'educació.

Jaume Carbonell Sebarroja*
Colaborador de montgat.net


Amb el desig que el dret a l’educació s’apliqui amb la màxima normalitat, aquí van deu bons propòsits per la tornada al setembre.

1. El ple dret a l’educació només pot ser presencial

Per sobre de tot cal atendre l’interès superior de la infància (i, per extensió, el de l’adolescència i la joventut). És l’espai on es treballa la igualtat d’oportunitats, es desenvolupen l’educació integral, s’opera el procés de socialització i es combat el fracàs escolar. El professorat ha de formar-se i actualitzar-se al màxim amb la tecnologia, però no per substituir la presencialitat sinó per enriquir-la, perquè la modalitat online no és educació sinó mer aprenentatge o instrucció. És un recurs que caldria utilitzar només en casos extrems, molt extrems. I no hauria de repetir-se el que va succeir en alguns països, on les escoles van ser el primer servei a tancar i l’últim a obrir.

2. L’alumnat més vulnerable ha de rebre una atenció especial

El període d’excepcionalitat sense escola ha aguditzat les desigualtats educatives i, més en concret, la bretxa digital: falta de connectivitat, manques telemàtiques per part de l’alumnat, escàs suport docent o familiar, condicions d’habitabilitat… Perquè el covid-19 sí que entén de classes socials, i s’enceba especialment en la pobresa, on el percentatge d’abandonament prematur és preocupant. Es requereix organitzar tot tipus de suports i ajudes, dins de l’horari escolar i extraescolar, per recuperar el temps perdut fins on sigui possible. El repte és tan necessari com ambiciós: mobilitzar amplis recursos perquè l’educació inclusiva, atenent totes les diversitats, sigui possible.

3. La cura de la salut integral de la infància i la joventut. Avui dia se saben més coses sobre el coronavirus

Una d’ella és la seva baixa o mínima afectació, segons es miri, en la infància. Nombrosos estudis de pediatres així ho avalen. No per això cal baixar la guàrdia i les mesures preventives i de control -els PCR, entre altres- sempre seran imprescindibles, perquè conviuen amb persones adultes i les cadenes de transmissió són múltiples i el risc zero mai existeix. Però cal atendre la seva salut integral: física, mental, emocional i social. Són conegudes les seqüeles psicològiques del confinament i de l’aïllament en alguns països: estats d’ansietat i irritabilitat, plors incontrolats, tristesa, obesitat… De vegades la falta de contacte físic i d’abraçades són més perjudicials.

4. L’acompanyament emocional i la cura mútua

Això és el que han fet molts docents durant el confinament i el que hauran de continuar fent en període lectiu per cicatritzar les ferides abans descrites. Però, més enllà d’aquesta emergència, aquest acompanyament requereix una cura contínua entre tots els agents de la comunitat educativa. És el que el meu amic Julio Rogero anomena l’escola de la cura mútua. Per descomptat que cal cuidar l’alumnat, però també al professorat i a la resta de personal del centre. Perquè el benestar emocional és una de tantes condicions que afavoreix una millor educabilitat. Amb relacions humanes més pròximes, empàtiques, col·laboratives i solidàries.

5. Viure la natura

Aquest ha estat el bé més preuat que no han gaudit moltes infàncies durant el confinament i, lamentablement, del qual segueixen privats molts centres. N’hi ha que continuen vivint d’esquenes a la natura. No cal ni dir els beneficis que suposen per la salut el fet de poder respirar aire pur, la llum solar, el moviment… La història de la renovació pedagògica és pròdiga en exemples que posen en relació els nous corrents higienistes i ecològics amb les oportunitats que brinda l’entorn natural tant per al creixement en llibertat com per l’adquisició més sòlida i vivencial d’un bon nombre de coneixements. El que s’aprèn a la natura! De vegades es troba una mica lluny però altres la tenim al costat, sobretot quan es transformen els patis en jardins i bosquets.

6. Currículum: el més prioritari

No és la meva intenció entrar en l’anàlisi dels continguts d’un currículum, amb freqüència excessivament rígid i sobrecarregat, sinó posar el focus en alguns que em semblen culturalment i socialment rellevants: els que concerneixen la condició humana, als béns comuns, la llibertat i la igualtat, al sofriment humà, als Drets Humans, a la consciència planetària… Al que ens ajuda a entendre millor en quin món vivim i com es pot contribuir a transformar-ho. Quelcom que es fa tractant de convertir la informació en coneixement i en pensament, formant ments crítiques i lliures, on el domini de la paraula -l’hàbit i la comprensió lectora- constitueix l’eina més poderosa per accedir a aquests i altres continguts rellevants.

7. Ràtios, temps i espais

Les situacions d’excepcionalitat són també oportunitats per introduir mesures de qualitat. Una d’elles, llargament reivindicada, és la reducció del nombre d’alumnes per aula amb la finalitat d’atendre millor l’àmplia diversitat d’alumnat, la personalització del seu aprenentatge i el seu acompanyament tutorial. Però n’hi ha altres, com la disponibilitat de nous espais o la transformació dels ja existents, començant per l’aula i acabant pel pati, per adequar-los a les diverses tasques: treball col·laboratiu, recerca, experimentació, tallers i ambients d’aprenentatge, etc. Així mateix, es requereix una major flexibilitat dels temps horaris: aquests haurien de fixar-se en funció de cada activitat i no a l’inrevés.

8. Equips docents ampliats

L’actual pandèmia, mentre no remeti, obliga els centres a ampliar les seves plantilles amb personal de neteja i infermeria: perquè el professorat no pot ni ha d’assumir aquesta responsabilitat sanitària. Però a més dels i les mestres de grau i especialistes, hi ha altres figures professionals que, tant ara com en el futur, haurien de formar part de l’equip docent, perquè són pocs els centres que disposen d’elles de manera exclusiva o compartida. Em refereixo a orientadors, educadors socials, logopedes, equips psicopedagògics, personal per atendre alumnat amb diversitats funcionals específiques… Així mateix, es precisa una ampliació del personal administratiu per alliberar als equips directius de la sobrecàrrega de tasques burocràtiques.

9. Complicitat i conciliació familiar

Durant el confinament hi ha hagut de tot: famílies absolutament desconnectades i abandonades per part dels centres i casos en què s’han generat noves complicitats i, sobretot, noves necessitats que requereixen una col·laboració de confiança mútua entre escola i família. Cal preguntar-se si els actuals canals de relació i participació són suficients o s’haurien d’explorar altres fórmules més imaginatives, actualitzades i eficients. Per altra banda, si alguna cosa ha suposat el confinament ha estat la intensitat de la vida familiar, encara que com dèiem al principi en condicions molt diverses, algunes certament molt dures. Amb tot, això obre un debat recurrent: ¿no seria necessari modificar alguns horaris escolars -també els laborals, esclar- per garantir la tan demandada conciliació familiar?

10. El dret a l’educació, més enllà de l’escola

En el primer punt es posava l’èmfasi en el dret a l’educació mitjançant la presencialitat escolar, com no pot ser d’altra manera. Però aquest dret, per ser més ampli i efectiu, es complementa amb l’accés a les activitats extraescolars, de lleure i d’altre tipus. Perquè el coneixement curricular s’enriqueix amb la cultura de l’entorn, amb la possibilitat de desenvolupar diverses habilitats i de gaudir del patrimoni artístic i natural. Per això, el currículum escolar hauria d’oferir aquestes altres oportunitats educatives a tota la població, amb polítiques d’ajudes i beques per l’alumnat socialment més vulnerable.


*Pedagog, periodista i sociòleg. Ha estat director de la revista “Cuadernos de Pedagogía” i professor a la Facultat d´Educació de la Universitatde Vic fins a la seva jubilació.  Actualment és president del consell assessor del “Diari de l´Educació”. És autor d´una dotzena de llibres. El darrer és: “L´educació és política”

17
L’Ajuntament de Tiana convocarà la setmana que ve un ple extraordinari per proposar la creació de la figura d’un interventor que faci d’intermediari amb la concessionària de la residència Sant Cebrià durant el segrest.

 Aquesta decisió es va prendre divendres passat en la comissió del geriàtric que es va organitzar amb motiu de la instància presentada per la gestora provisional de l’equipament, on demanava abandonar la direcció del centre.

Segons va confirmar l’alcaldessa Marta Martorell al ple municipal celebrat dimarts de la setmana passada, la Fundació Vella Terra va fer arribar al consistori una notificació formal on denunciava que la “bunquerització” de l’anterior concessionària -que va ser apartada de la direcció fa dos mesos a causa de la pandèmia- no els estava permetent desenvolupar la tasca encomanada. La decisió de l’entitat ha obligat l’Ajuntament a moure fitxa i a apostar per la creació de l’interventor, una figura intermèdia entre l’administració i l’empresa gestora que s’encarregarà de la direcció del geriàtric mentre s’allargui el segrest.

Si els grups hi donen el vistiplau al ple -on el govern local té majoria absoluta- arrencarà un procés de selecció que durarà aproximadament fins a l’agost, quan està previst que es pugui incorporar la persona escollida.

Des de la concessionària apartada cautelarment de la gestió consideren que tant la Fundació Vella Terra com el consistori tenen accés a la informació necessària per poder dirigir el centre i conèixer l’estat dels pacients./Linea nord

18
L’Ajuntament ha resolt l’obertura de la platja de Can Tano i la platja de Monsolís que fins ara estaven tancades per manca de condicions de seguretat pels banyistes.

A partir d’aquest dissabte, i un cop resolts els aspectes d’accessibilitat i seguretat que fins ara no permetien l’accés, les platges de Can Tano i de Monsolís estaran obertes al públic amb totes les mesures de seguretat pel que fa a l’aforament de persones, distanciament social i altres recomanacions sanitàries. Per facilitar-ne l’accés l’Ajuntament ha obert els accessos als passos soterrats de les platges de Can Tano i Monsolís.

La decisió s’ha pres un cop finalitzats els treballs d’urgència iniciats aquest mes de juliol per part del Ministerio para la Transición Ecologica y el Reto Demográfico en aquesta zona de les platges de Montgat. Els treballs han permès recuperar amplada de platja  amb  l’aportació de sorra  amb un vaixell draga des del Port del Masnou, l’arranjament de les escales d’accés a la platja des del Passeig Marítim i l’eliminació de les escales i rampes de formigó que estaven més malmeses i suposaven un perill de despreniment i de seguretat pels banyistes.

Per altra banda, l’Ajuntament ha informat que les platges dels Toldos, les Roques i Cala Taps continuaran tancades al públic fins a nou avís donat que es considera que no reuneixen les condicions mínimes òptimes per poder-hi accedir amb seguretat. En el cas de Cala Taps i la platja dels Toldos per manca de sorra, i en el cas de la platja de les Roques per perill de despreniment del passeig per a vianants molt afectat pels darrers temporals. Per aquests motius,  es manté efectiu el tancament dels accessos als passos soterrats, i les escales i rampes que donen accés a aquestes platges, i es demana a tothom que respectin la senyalització de prohibició i no accedeixin a aquestes platges./Tot Badalona

19
El dia 21 de juliol es sortegen els habitatges de promoció pública del Turó del Sastre

El sorteig es celebrarà a porta tancada i es retransmetrà en directe a través del canal YouTube.

Dimarts 21 de juliol  es celebrarà el sorteig dels habitatges de la promoció 18C de vivendes del Turó del Sastre, corresponent a l'edifici del carrer Joanot Martorell, 7-9 de Montgat. L'acte consistirà en dos sortejos consecutius. El primer, que començarà a les 18 h amb el sorteig dels 20 pisos en règim de lloguer d'aquesta promoció i el segon, que es celebrarà a les 18.30 h, durant el qual es sortejaran els 42 habitatges en règim de venda.


L'acte, que es celebrarà a la Sala Pau Casals no es podrà fer amb públic presencial, i es celebrarà a porta tancada a causa de les mesures sanitàries necessàries de la crisis per la COVID-19. Tothom que vulgui veure la transmissió en directe del sorteig ho podrà fer connectant-se a l'enllaç del canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuwZbW8KwWOWknfVlWi-_Pg


El procediment del sorteig serà mitjançant l'extracció de boles. L'ordre en el que surtin els números dels sol·licitants establirà l'ordre de les adjudicacions i per tant, d'escollir habitatge per les persones que l'hagin sol·licitat. Els dos sortejos estaran presidits pel Notari JOSÉ FCO. VELASCO PECHE,

Dels 20 pisos de lloguer que s'adjudicaran, n'hi ha 15 del contingent general, per a persones que estiguin empadronades al municipi de Montgat. A més hi ha 1 habitatge per a persones amb mobilitat reduïda, i 4 habitatges del contingent especial reservat a sol·licitants amb risc d'exclusió social (persones que pertanyen als contingents especials de reserva –risc d'exclusió social- (art. 99 de la Llei del dret a l'habitatge), persones víctimes de violència de gènere, famílies monoparentals, o persones amb una discapacitat diferent a la mobilitat reduïda.


Dels 42 pisos en règim de venda, 1 serà per a persones amb mobilitat reduïda i 3 més per a persones amb risc d'exclusió social (famílies monoparentals, o persones amb discapacitats psíquics i/o persones amb malaltia mental).


Un cop finalitzat el sorteig, l'IMPSOL publicarà l'acta notarial amb els resultats del sorteig a la seva web www.impsol.cat

/Montgat.cat


20
Noticias / Montgat, sense guinguetes de platja
« el: Juliol 11, 2020, 08:16:33 am »
Les platges de Montgat s’han quedat aquest estiu sense guinguetes. L’establiment que acostumava a instal·lar-se a la platja de les Roques no podrà obrir a causa dels desperfectes i la de la platja de les Barques no veu viable l’obertura del servei a causa d’una temporada de bany massa curta. L’Ajuntament ja treballa amb un reajustament del servei de cara als anys vinents.

21
Noticias / Desmunten el Malamar de Montgat
« el: Juliol 11, 2020, 08:10:33 am »
Fa més de dos anys va tancar el club de surf Malamar, situat entre Montgat i Badalona.

 Després d’un procés judicial, l’empresa s’ha vist obligada a desmuntar la instal·lació. L’Ajuntament de Montgat va demanar a l’AMB que el terreny tornés a l’estat abans de construir-se el Malamar.

22
La Fundació Vella Terra ha presentat una instància a l’Ajuntament de Tiana per deixar de gestionar provisionalment la residència Sant Cebrià.

Segons va confirmar l’alcaldessa Marta Martorell al ple municipal del passat dimarts, l’entitat els ha fet arribar una notificació formal on denuncia que la “bunquerització” de l’anterior concessionària -que va ser apartada de la direcció fa dos mesos a causa de la pandèmia del coronavirus- no els permet desenvolupar la tasca encomanada.

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc una reunió de la comissió que va crear l’Ajuntament per tractar el cas del geriàtric municipal, on es posarà sobre la taula la instància i es consensuarà una decisió respecte a qui ha d’assumir la direcció de l’equipament.

Des de la concessionària apartada cautelarment de la gestió de la residència consideren que tant la Fundació Vella Terra com el consistori tenen accés a tota la informació necessària per poder dirigir el centre i conèixer l’estat dels pacients i asseguren que només s’han negat a facilitar certes dades fiscals de l’empresa que no corresponen en aquest procés de segrest./Linea Nord

23
La Demarcació de Costes a Catalunya ha iniciat les obres d’adequació de les platges de Montgat, que havien resultat molt malmeses o “destruïdes” pel pas del temporal Glòria pel litoral del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, els treballs de consolidació de l’escullera de la platja de Can Tano ja han començat gràcies al suport d’un vaixell draga, que transporta sorra que extreu del port del Masnou fins a una zona compresa entre la Riera d’en Font i l’estació de Montgat Nord.

Paral·lelament, diverses màquines estan realitzant tasques a la sorra com la recol·locació de les pedres de l’escullera per consolidar el Passeig de Mar o la reparació de totes aquelles infraestructures, rampes i escales que connecten el passeig i la platja i que van resultar molt afectades pel temporal. La previsió inicial era que les obres comencessin al mes de març però l’impacte de la pandèmia va obligar el Ministeri a suspendre-les durant l’estat d’alarma./Linea Nord

24
L’Ajuntament de Montgat ha informat que dos agents de la Policia local i una agent cívic faran durant tot l’estiu tasques de control d’aforament, informació als banyistes, control de pas de ciclistes pel Passeig marítim, i suport als agents de mobilitat i usuaris de la platja en l’ús de l’APP d’estacionament de vehicles.

 Pel que fa al Passeig marítim, uns senyals recorden des de fa anys que està prohibit circular-hi amb bicicleta, pel seu reduït tamany. Les persones que volen circular amb bicicleta, al tram del Passeig marítim de Montgat, han de baixar de la bici i fer-ho caminant, tal i com marca la normativa municipal des de fa anys. Tot i aixì, molts ciclistes continuen circulant amb bici, moltes vegades a gran velocitat, en un espai on es concentren, sobretot ara a l’estiu, molts vianants.

Foto: Ajuntament de Montgat

25
Noticias / Dones de Montgat i Tiana creen un “Summer Market”
« el: Juliol 04, 2020, 07:54:33 am »
Tiana acollirà la primera edició del T&M Women Market, un esdeveniment organitzat per 8 dones emprenedores de Montgat i Tiana el proper divendres 10 de juliol de 17h a 22:30h al Petit Paradís de Tiana (Can Gaietà 38).

Serà una mostra dels diferents productes que ofereixen les dues poblacions de Montgat i Tiana: gastronomia (Melmelària), roba (Naiti Shop i Moonkoalas), complements (Miregucas), joies (Saleta Joies), productes de bellesa (The girl with the beauty secret) i serveis de coaching (Raquel Aturia), amenitzat amb la música en viu de la cantautora Marta Casas i el tastet de gaspatxo casolà de Melmelària.

La Cristina Martorell, l’Eva Serés, la Gisela Romero, la Judith Lloret, la Marta Casas, la Mireia Guardia, la Raquel Aturia i la Sara Ortega, són les impulsores d’aquest showroom únic als nostres pobles, un espai que arrenquen amb la Summer edition el divendres de 10 juliol i que aspiren a consolidar com a punt trobada periòdic per a l’emprenedoria femenina del territori./Tot Badalona

26
Demarcació de Costes ha començat els treballs de consolidació de l’escullera a la platja de Can Tano.

 Durant tot el dia un vaixell draga està portant sorra que extreu del port de Premià de Mar fins a la platja de Montgat. L’actuació s’està realitzant a la zona de la platja compresa entre la Riera d’en Font  i l’estació de Montgat Nord.  Paral·lelament, diverses màquines treballen des de la sorra recol·locant les pedres de l’escullera per consolidar el Passeig de Mar, i poder actuar sobre les diverses infraestructures, rampes i escales, que connecten el passeig i la platja, molt malmeses o destruïdes pels efectes del temporal Glòria.

Les obres de reparació per urgència dels danys produïts pel temporal Glòria i les llevantades posteriors, les està executant Demarcació de Costes a Catalunya. La previsió inicial era que les obres comencessin al mes de març però l’impacte de la COVID-19  va  obligar al Ministeri a  suspendre totes les obres públiques durant l’estat d’alarma i a ajornar les obres a tot el litoral./Tot Badalona

27
Noticias / Tiana proposa desestimar el recurs pel segrest del geriàtric
« el: Juliol 02, 2020, 11:11:43 am »
L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, firmarà aquesta setmana un decret d’alcaldia per proposar la desestimació del recurs de reposició presentat per l’empresa gestora de la residència Sant Cebrià el passat 4 de juny.

En el document, la concessionària demanava al consistori que anul·lés la resolució per la qual es feia efectiu el segrest de la direcció del geriàtric amb l’objectiu de “desjudicialitzar” el procés arribant a un acord i al·legant que diverses irregularitats en el procediment comportaven la seva nul·litat. “Rebutgem la majoria de les al·legacions que formulen. Està clar que no podien fer front a la situació de salut pública que s’estava produint”, assenyala respecte al recurs Martorell, que ara deixarà el cas en mans de la fiscalia, que ja està investigant els fets ocorreguts al geriàtric municipal.

La decisió final de desestimar el recurs de la gestora l’haurà de prendre el Ple convocat dimarts vinent, on el tripartit d’ERC, JxCat i PSC té majoria i on previsiblement es ratificarà./Linea Nord

28
Una de les platges de Montgat amb bandera vermella en una imatge d’arxiu. Foto: Aj. de Montgat
L’Ajuntament de Montgat va haver de prohibir el bany diumenge a la platja de les Barques a causa d’un vessament d’aigües fecals al mar.

 L’incident -que hauria estat provocat per l’embussament d’un col·lector ubicat entre els carrers 11 de setembre i Rosella- també va afectar les platges del Masnou i d’Ocata, on també es va hissar la bandera vermella.

Segons informa el consistori en un comunicat, després d’aconseguir l’autorització exprés del govern espanyol, diversos operaris es van traslladar fins al col·lector embussat i amb una cuba va aconseguir restablir el seu correcte funcionament. Per tal d’evitar que es puguin tornar a produir avaries i un altre vessament, l’Ajuntament farà un seguiment del funcionament del sistema.

La prohibició de bany de diumenge, però, no només va estar motivada per aquest vessament, sinó que l’excés d’aforament que presentava aquest tram de platja -l’única del municipi oberta al públic, ja que la resta no compleixen les mesures i els requisits establerts pel govern espanyol- tampoc permetia mantenir la distància mínima de seguretat./Linea Nord

29
L’aplicació Infoplatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) incorpora aquest estiu noves dades i es podrà consultar en temps real el nivell d’ocupació de cada platja.

D’aquesta manera, els usuaris podran escollir en cada moment anar a les platges amb baixa ocupació per tal d’evitar aglomeracions i, d’aquesta manera, s’afavoreix que la població es reparteixi més al llarg de tot el litoral metropolità. L’aplicatiu recull la informació que recullen els ajuntaments de Badalona i Montgat. L’AMB recorda de la importància de respectar el distanciament social com a mesura imprescindible per evitar l’augment de contagis per coronavirus en l’etapa de represa.
A més del nivell d’ocupació, l’aplicació incorpora altra informació de les platges com el temps, l’estat del mar, els serveis i les instal·lacions, els aparcaments o els transports públics. A més, els usuaris poden comunicar qualsevol incidència sobre neteja o desperfectes. L’any 2019, l’aplicació va rebre un total de 23.000 consultes en total.

30
Un dels concerts de la Festa Major de Sant Joan a Montgat. Foto: Aj. de Montgat

L’edició d’enguany de la Festa Major de Sant Joan a Montgat ha estat marcada per la situació emergència sanitària per la pandèmia del coronavirus.

El consistori ha apostat per programar des del passat 19 de juny una sèrie d’activitats per a tots els públics que combinen els actes presencials amb aforament limitat per garantir que es respecta la distància de seguretat i les iniciatives virtuals.

El tret de sortida de la tradicional festivitat va tenir lloc el 19 de juny amb un pregó teatralitzat a càrrec del Centre Recreatiu i Cultural i amb un lipdub organitzat pels veïns i veïnes de l’Associació Veïnal del Nucli Antic i de Monsolís. El punt fort de la jornada, però, van ser els concerts de música jove, que van comptar amb la presència telemàtica de la cantautora de Terrassa Mabel Flores i del grup musical femení del Camp de Tarragona Roba Estesa. El cap de setmana va estar protagonitzat per les activitats esportives, com un “tastet” d’esports de mar organitzat per l’escola de vela, i també per l’estrena de l’obra de teatre La Poseïda de la companyia CRiC de Montgat.

A la nit de la revetlla de Sant Joan, la comissió de festes va programar el concert també telemàtic de la banda Infumables i dels Retro’s, una alternativa a les tradicionals actuacions que per qüestions sanitàries i d’aforament no podien organitzar-se aquest any. Finalment, la cloenda de la festa major servirà per fer un sentit homenatge a totes les persones que han perdut la vida pel coronavirus i amb un vídeo mapping Òpera Show a la plaça de la Vila./linea Nord

Pàgines: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 73
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal