Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 66
31
Noticias / Julià compra Autocares Padrós por 2,5 millones
« el: Juliol 06, 2019, 08:29:48 am »
La compañía construirá un garaje en Montgat y se hace con el 24% de la tecnológica iVenture
Varios turistas dan un paseo por Barcelona en un autobús / GRUP JULIÀ


La compañía de autobuses turísticos Julià se ha hecho con el 100% de Autocares Padrós tras un acuerdo que se ha cerrado en 2,5 millones de euros y que permitirá a los dos hijos del fundador, Josep Padrós continuar como directivos.

Con la compra, de la que informa el diario Expansión, Julià se consolida en el transporte discrecional para escuelas, empresas y cruceros. Además, la operación supone la incorporación de una flota de 20 autocares y una treintena de empleados.

Entrada en iVenture

Julià se prepara para construir unas instalaciones en Montgat desde la que distribuir los autobuses entre este espacio de 6.000 metros cuadrados y el garaje de su sede de L’Hospitalet de Llobregat.

En su expansión, Julià se ha hecho con el 24% de iVenture, una tecnológica que ofrece paquetes turísticos de prepago. La compañía ha hecho un desembolso de tres millones de euros para formar parte del capital de una firma que ya opera en una treintena de ciudades, entre ellas Madrid y Barcelona.


32
L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, va aprovar el nou cartipàs la setmana passada, a l’espera d’arribar a un acord de govern més ampli.
Funtané i regidors d’altres partits en un acte recent. Foto: Twitter (@montgat)

De moment, Funtané ha repartit les regidories i tinences d’alcaldia entre els cinc representants d’ERC.

El regidor republicà David Sánchez Boutín va ser nomenat primer tinent d’alcaldessa i coordinador de l’àrea de territori i sostenibilitat, així com regidor-delegat d’ordenació i gestió del territori, habitatge, obres i infraestructures, serveis municipals, manteniment, via pública, parcs, jardins i edificis municipals.

La regidora Laura Ribot i Cuenca serà la segona tinenta d’alcaldessa i coordinadora de l’àrea de govern i ciutadania. Ribot i Cuenca s’encarregarà també dels recursos econòmics i humans, la qualitat, avaluació de serveis públics i bon govern, la programació i coordinació, els serveis interns, ciutadania i participació ciutadana.

El tercer tinent d’alcaldessa serà el regidor Jordi Ratera i Sarra, quetambé serà coordinador de l’àrea de desenvolupament local i regidor delegat de cultura i festes, esports, promoció econòmica, foment de l’ocupació, promoció de la Vila i comerç i consum.

Finalment, la regidora Alba Hernández Lacoma coordinarà l’àrea de serveis a les persones i serà la regidora delegada d’acció social, gent gran, salut, polítiques d’igualtat, cooperació i solidaritat, educació, joventut, sostenibilitat i medi ambient.

Tot i aquesta distribució dels càrrecs, Funtané avisa que continua buscant un acord de govern més ampli i, per tant, podrien haver-hi canvis en les regidories si, finalment, un altre grup municipal entra al govern. L’alcaldessa haurà de retre comptes d’aquest cartipàs al pròxim ple de l’11 de juliol, quan s’hauran de votar també les retribucions dels càrrecs./Linea Nord


33
Ja s’han iniciat els treballs de substitució de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Montgat.

 Es preveu que els treballs, que tenen un cost de 118.343,93 €, tinguin una durada de 4 setmanes. Aquesta actuació respon a la necessitat de renovar la superfície que hi ha ara, actualment molt deteriorada i en un mal estat de conservació.

A més, la base de suport de la gespa també requereix reparacions i altres operacions de manteniment, ja que l’estructura ha patit deformacions, sobretot a causa del creixement de les arrels dels arbres més propers a la zona.

La substitució de la gespa suposarà una millora de la qualitat mediambiental i el servei que dona aquesta instal·lació esportiva al conjunt d’entitats i persones que utilitzen el camp de Futbol. La nova temporada esportiva a Montgat començarà amb la gespa artificial del camp renovada./Tot Badalona

34
Noticias / Segona edició del talonari de promocions ‘Montgattiana’
« el: Juliol 02, 2019, 08:34:11 am »
Les associacions de comerciants de Montgat i Tiana han tornat a unir esforços per llançar la 2a edició del talonari de promocions ‘Montgattiana’, on es poden trobar descomptes de fins al 80% en més de 80 comerços i serveis dels dos municipis.

 Esmorzars gratuïts, descomptes en alimentació, restaurants, moda o estètica, entre d’altres. El talonari, que s’ha creat en un format de butxaca per fer-lo més pràctic i comode, s’ha distribuit el passat mes de juny a uns 8.000 habitatges. La majoria d’ofertes,descomptes i promocions són vàlides fins a finals de setembre i la resta fins a finals
d’any.

El talonari té el suport de les regidories de Promoció Econòmica d’ambdues localitats, i el projecte es troba dins del Pla de Promoció del Comerç Local de l’ACISM, que té com a objectiu impulsar la xarxa de comerços i serveis locals.

 El talonari ‘Montgattiana’ se suma a campanyes anteriors, com el rasca ‘Fem Montgat’ o d’altres que encara han d’arribar, com ‘El Superpremi’, “La Targeta client” o el “Comprar a Montgat té premi” de Nadal./Tot Badalona

35
Noticias / Montgat estrena una fotolinera laboral
« el: Juliol 01, 2019, 08:49:27 am »
Durant els últims mesos, s’ha estat instal·lant una fotolinera laboral a la zona d’estacionament del carrer Marina (davant del casal de Gent Gran).

 L’equipament disposa d’una marquesina fotovoltaica i d’un espai per carregar fins a 4 vehicles simultàniament (tant turismes com motocicletes), amb un temps de càrrega de 2 hores.

En aquests moments la instal·lació està en la fase de connexions elèctriques. L’objectiu d’aquest projecte és abordar tres problemes clau del territori metropolità: la transició energètica, augmentant l’autosuficiència energètica dels municipis gràcies a l’energia solar fotovoltaica; la millora de la salut pública augmentantla qualitat de l’aire i la mobilitat més sostenible i, finalment, reduir les emissions de GEH per frenar el canvi climàtic.

El projecte és producte de la col·laboració entre l’Ajuntament, que s’encarrega de l’obra civil, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que duu a terme la instal·lació i la incorporació de les marquesines./Tot Badalona

36
Noticias / Un grup de dones organitza l’Acció Feminista Montgatina
« el: Juliol 01, 2019, 08:33:08 am »
Dissabte passat es va celebrar al parc del Turonet la primera assemblea de l’Acció Feminista Montgatina (AFM), un col·lectiu que vol teixir una xarxa feminista al poble i constituir-se com un espai de suport mutu al municipi.Unes 30 dones van ser a la primera assemblea. Foto: Twitter (@AFMontgatina)
A aquesta primera trobada oberta de l’assemblea van participar-hi una trentena de dones, joves i grans, amb interessos diversos, les quals van compartir les seves inquietuds sobre la necessitat d’organitzar-se com a dones feministes al poble.

Des de l’AFM expliquen a Línia Nord que la reunió de dissabte passat va servir per fer una presa de contacte i posar data a una segona trobada en la qual es concretarien les primeres accions que duran a terme.

Entre altres temes, a l’assemblea es va tractar la necessitat de visibilitzar el paper de la dona a l’esport al municipi, la necessitat d’espais en els quals les dones grans poguessin parlar dels seus cossos o la demanda de tallers o activitats d’aprenentatge sobre sexualitat al municipi.

OBJECTIU: FER XARXA
Fonts del col·lectiu assenyalen que la idea es va començar a gestar al desembre de l’any passat. Dues joves del poble van crear un grup de Whatsapp amb dones interessades en el feminisme per proposar la idea d’organitzar-se i fer xarxa al poble.

Des de l’AFM asseguren que a Montgat “la gent jove està molt dispersa” i no està incidint en el poble, sobretot perquè la distribució dels diversos barris del municipi fa que els joves estiguin més dispersats. “La nostra manera de contribuir al poble passa és a través d’unir les dones”, expliquen, alhora que subratllen que el primer objectiu és formar-se i fer xarxa./Linea Nord

37
Noticias / 19 Fiesta entrada del verano de AVV Residencial Montgat
« el: Juny 30, 2019, 09:00:28 am »
19 Fiesta entrada del verano de AVV Residencial Montgat
Ayer dia 29 se celebro la 19 fiesta de entrada al verano 2019.  Este año ha coincidido con el 20 aniversario de la constitución de la AVV. Residencial Montgat.  La  fiesta empezó con una gran participación infantil en la Fiesta de la Espuma,  seguido de una merienda para los niños consistente en Cacaolats para todos y croisants variados.   Siguió con una amenización de música disco.

A continuación, y para todos  empezamos con la butifarrada y acompañada con agua cerveza y vino Ya sobre las 9,30 aproximadamente empezo la actuación en directo de Márquez & Joaki hasta las 12 de la noche.  Todo ello acompañado de Mojitos cubanos y otros combinados.  Con motivo del veinte aniversario se regalo cocas de Sant Pere a toda la asistencia.
La valoración de la junta es positiva pues pasaron por la fiesta entre niños y mayores mas de 900 personas.


38
Noticias / Arrenca el 15è Concurs de Música Jove del Maresme
« el: Juny 26, 2019, 09:07:05 am »
El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba a la 15a edició amb nous propòsits, objectius renovats i moltes sorpreses.


Una de les novetats per aquest 2019 és el cicle de jornades de formació i l’elaboració d’una guia final amb tots els temes i recursos tractats durant l’any. Aquest cicle de jornades serà una acció divulgativa i educativa on professionals del sector i els joves músics podran adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir, entre tots, models de consulta i/o assessorament, establint continguts que ajudin als joves a apropar-se al sector. El cicle de jornades constarà de 5 sessions; una a cada municipi organitzador més una jornada conclusiva a la fase final del concurs. Els ponents convidats seran professionals del sector que proposaran temàtiques concretes per a cada sessió, deixant temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents. (ex: educatius, audiovisuals, estratègies de viralització, eines digitals, estructura de la industria, managements, discogràfiques, editorials, booking, gestió de drets d’autor, termes legals, festivals, subvencions, sponsorship, …)

Aquestes sessions seran programades i anunciades, per tal d’inscriure’s a la web (maresmusic.cat). Obertes a totes les edats i no-participants del concurs./Tot Badalona

39
Noticias / Festa D`estiu 2019
« el: Juny 20, 2019, 08:38:03 am »

Festa dèstiu
Disabte 29 de Juny de 2019
Plaça de les Mallorquines

18H FESTA INFANTIL AMB CANÓ DE ESPUMA
I BERENAR PELS MÉS PETITS
20.30H BUTIFARRADA POPULAR
21H CONCERT DE MÁRQUEZ & JOAKY
A continuación degustación de Mojitos cubanos.

Organitza AVV RESIDENCIAL MONTGAT         Colabora AYUNTAMENT de MONTGAT

40
Noticias / Rosa Funtané vuelve a ser elegida alcaldesa de Montgat
« el: Juny 16, 2019, 08:48:35 am »
Por cinco votos a favor de los 17 ediles de la corporación


Hoy 15 de junio se ha constituido el nuevo Ayuntamiento de Montgat resultante de las elecciones municipales del 26 de mayo. Durante el acto que se ha celebrado a las 12 h en la Sala Pau Casals han tomado posesión de su cargo los 17 concejales de los diferentes grupos políticos con representación y Rosa Funtané i Vilà (ERC) ha sido elegida nuevamente alcaldesa de Montgat con 5 votos a favor.

Finalmente no ha habido acuerdo para conformar una alternativa de fuerzas para desbancar de la alcaldía a la edil republicana.

El nuevo consistorio está formado por 5 concejales de ERC, 3 concejales del PSC, 3 concejales del PdCAT, 2 concejales de SOM de Montgat, 2 concejales de Montgat en Común Podemos, 1 concejal del Ciudadanos, y finalmente 1 concejal de Montgat Gana-ICV MES.

Los 7 partidos con representación surgida de las elecciones del 26 de Mayo han votado como propuesta de alcalde a sus cabezas de lista habiendo por ello salido alcaldesa Rosa Funtane por ser la lista mas votada,la votación se dio asi :

ERC 5 votos,  ------1529 votos

PSC 3 votos, -------964 votos

JUNTS PER MONTGAT 3 votos,--------877 votos

SOM DE MONTGAT 2 votos,-----------724 votos   

MONTGAT EN COMÚ PODEM 2 votos,--------609 votos   

CIUDADANOS 1 voto,-------------557 votos

MONTGAT GUANYA 1 voto, ----------333 votos

41
Los Mossos d'Esquadra detuvieron el miércoles a un joven por robo en la playa de Montgat (Barcelona), donde una joven que había presenciado los hechos pudo identificar también al presunto ladrón como la persona que había abusado de ella sexualmente una semana antes.


Según ha informado este viernes la policía catalana, los hechos ocurrieron el pasado miércoles, cuando agentes de la comisaría de Premià de Mar detuvieron a un joven de 18 años, de nacionalidad marroquí y con antecedentes penales, por el robo de un bolso a una mujer.

La víctima tomaba el sol cuando dos jóvenes le arrebataron el bolso y arrancaron a correr, por lo que su novio les persiguió y logró atrapar a uno de ellos, con el que mantuvo un forcejeo.

Una testigo del robo había alertado al 112 de lo ocurrido y cuando pudo ver de cerca al joven que habían retenido le identificó también como la persona que había abusado de ella una semana antes, cuando había sido víctima de tocamientos.

Mientras el joven fue detenido y este jueves pasó a disposición del juzgado de guardia de Mataró, que decretó su ingreso en prisión, el segundo ladrón logró huir con el botín./El Periodico


42
Noticias / Arriba una nova edició de l’Estiu Jove a Montgat
« el: Juny 14, 2019, 11:10:57 am »
L’Estiu Jove torna amb una àmplia oferta d’activitats dirigides a joves a partir de 12 anys que vulguin passar una bona estona i aprendre durant les vacances.Serà de l’1 al 26 de juliol a l’Espai Jove de Montgat i de Tiana, en horari de matí i tarda, amb un seguit de propostes formatives, lúdiques i de lleure. A més, tindreu la possibilitat d’escollir les que
més s’adaptin a les vostres necessitats. Més concretament, a l’Estiu Jove trobareu un curs d’autoprotecció i DEA (primers auxilis), activitats d’anglès dinàmic, una aula de reforç amb monitors/es o un curs per aprendre a fer de cangur (amb dos nivells diferents). També podreu participar en els diferents tallers del casal: cuina, costura, còmic i dibuix, camiseting, DJ, youtubers i grafiti. I, com cada any, també gaudireu de les sortides programades a Boting, BDNClimb i Port Aventura. Totes les activitats són gratuïtes, excepte la de Port Aventura (15 de juliol). Us recordem que caldrà presentar la inscripció abans del dia 27 de juny a l’Espai Jove de Montgat o al de Tiana. /Tot Badalona

43
Noticias / La incertesa envolta la formació de govern a Montgat
« el: Juny 14, 2019, 08:41:28 am »
Queden només dos dies per al ple on s’ha d’investir el pròxim alcalde o alcaldessa de Montgat i encara no hi ha res tancat.

 L’actual alcaldessa i candidata d’ERC (partit que va guanyar el 26-M), Rosa Funtané, ha evitat fer declaracions sobre les converses amb la resta de partits, però ha assenyalat que encara no hi ha cap acord.

Els republicans, tot i guanyar les eleccions municipals, es van quedar a quatre regidors de la majoria absoluta que permetria la reelecció de Funtané.

Des del PSC, que és segona força amb tres regidors, també s’han negat a fer declaracions sobre els possibles acords d’investidura. Qui ha estat més clar és el candidat de Junts per Montgat (JxM), Francesc García, que ha assegurat a Línia Nord que han parlat amb totes les forces polítiques del poble aquests dies i que “hi ha bon diàleg amb tothom”.

Tot i això, García deixar clar que “no hi ha majories clares” i, per tant, no descarten ni entrar al govern municipal ni quedar-se finalment a l’oposició. “No sabem què passarà dissabte”, assenyala el cap de llista de JxM.

Des de Som de Montgat (SdM) també volen ser prudents i manifesten que encara no hi ha res oficial. Això sí, fonts properes al partit asseguren que totes les formacions s’han reunit per buscar acords. SdM va celebrar ahir una assemblea per tractar els temes que van sorgir en les reunions amb la resta de formacions.

Ciutadans té poques possibilitats d’entrar en un futur govern. El regidor de Montgat Guanya, en canvi, podria ser clau a l’hora de formar un govern d’esquerres, però des de la formació han deixat clar que de moment no estan dins de cap negociació formal per a un pacte de govern./Linea Nord

44
La identidad del fallecido responde a las iniciales E.J.V., de 61 años y vecino de Barcelona
Efectivos de los Grupos de Rescate e Intervención en Montaña (Greim) de Benasque (Huesca) han rescatado el cuerpo sin vida de un senderista barcelonés que ha sufrido un accidente en un sendero del Congosto de Mont-rebei, en el término municipal de Áger (Lérida).

Según informa la Subdelegación del Gobierno en Huesca, la identidad del fallecido responde a las iniciales E.J.V., de 61 años y vecino de Barcelona.

Además del Greim de Benasque han participado en el rescate el médico del O61 y el helicóptero con base en Huesca./Sportaragón

45
Noticias / FESTES DE CAN CIURANA
« el: Juny 08, 2019, 01:11:14 pm »


FESTES DE CAN CIURANA AL PARC DE LES BATERIAS

MONTGAT 2019

DISSABTE 15 DE JUNY

Pàgines: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 66
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal